Gender

Female


Location

Delft, Zuid Holland


Birthday:

March 7


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Coaching, netwerken, energie huishouding


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustzijn, contact met de bron, alles staat in verbinding met elkaar, leren, het hele leven.... mbv meditatie en shaken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

25 jaar geleden in een slecht huwelijk is het ontstaan. Kon en wilde nog maar 1 ding en dat was naar binnen gaan bij mezelf omdat ik besefte dat als ik ongelukkig ben, ik daar de weg er uit kon vinden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In contact zijn met de bron, hulp vragen. In mijn werk gaat het om verbinding met mensen en echt in contact komen. Bij mezelf voelen wat goed is en niet... Ik ben een gezegend mens om met spirituele mensen in een team te zitten en nauw samen te werken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zorg er voor dat je zelf in een hoge energie zit, dan trek je de juiste mensen aan...


Wilke de Werk left a comment for Henk van der Donk
"hallo Henk,
Ik zie dat jullie een breed aanbod hebben vanuit Spiritfirst. Ook hebben jullie een huisdokter die bereid is om mensen te informeren en te adviseren, vanuit een holistisch perspectief. Net als jullie werk ik in een team van mensen die…"
Feb 28, 2018
Wilke de Werk left a comment for Niels Schouten
"Hallo Niels,
Wat een geweldig plan om een centrum te starten in Utrecht. Ik weet niet of je dit alleen wil doen of dat je met mensen samen wil werken. Ik ken een paar geweldige therapeuten in jouw buurt dus misschien is het een idee om een keertje…"
Feb 27, 2018