Gender

Female


Location

Deventer


Birthday:

September 22


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik gebruik systemisch werk via het lichaam in 1-op-1 sessies om mensen te helpen voelen wat hun lichaam hen te vertellen heeft. We maken dan contact op zielsniveau. Daardoor wordt voelbaar wat iemand met zich meedraagt en of het van hem- of haarzelf is. Vervolgens kan iemand dan oude pijn loslaten of transformeren en weer op zijn of haar eigen plek te gaan staan. Dat geeft rust en ruimte in lichaam en geest en zorgt voor meer energie en zelfvertrouwen.


Wat is je website?

http://touchforgrowth.nl


extra website

http://wiskundebijlesdeventer.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij betekent spiritualiteit dat je je ervan bewust bent dat er meer in het leven is dan je kan zien of horen. En dat je leven in het hier en nu ook beïnvloedt wordt en invloed heeft op vorige levens en toekomstige levens. Niet alleen van jou maar ook van anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door een burnout ben ik "ontwaakt" en heb ik op allerlei manieren mogen ervaren dat er meer is en dat dat je kan helpen in je leven. Aan het herstel van de burnout hebben de volgende dingen bijgedragen: Journey therapie, Biodanza, opleiding tot holistisch masseur, famileopstellingen, sjamanistische rituelen, allerlei energie- en lichaamswerk.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen bewust te worden van wat hun lijf hen te vertellen heeft en maak daarbij gebruik van mijn intuïtie. Ik heb in die periode van herstellen van mijn burnout ontdekt dat ik de gave heb dat ik in contact met iemand de deurtjes kan openen naar de informatie die op een onbewust niveau in het lichaam opgeslagen is. Daarmee help ik dus nu mensen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leer luisteren naar je lichaam en heb compassie met jezelf en anderen.