Gender

Female


Location

Deventer


Birthday:

September 22


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als Energetisch Transformatie Therapeut, maak ik op zielniveau contact met mensen en laat ik ze voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Samen onderzoeken de oorsprong van wat er naar voren komt. Daarbij maakt het niet uit of dat in dit leven of een vorig leven is geweest en of het van hem- of haarzelf is. 

Bij het transformren van belemmerende overtuigingen en oude patronen, maak ik gebruik van familieopstellingen, regressietherapie, Emotioneel Linguistisch Programmeren en Innerlijk Kind werk.

Mensen kunnen bij mij terecht voor 1-op-1 sessies, in mijn praktijk of online.

Daarnaast werk ik steeds vaker met groepen:

  • ik leidt mensen op tot Energetisch Transformatie Therapeut (max. 6 deelnemers)
  • ik ben Hoedster van een Wijze Vrouwen Maancirkel
  • ik leidt een Drumcirkel in de omgeving van Deventer
  • met ingang van april 2021 ga ik (familie)opstellingen doen in kleine groepen.

 


Wat is je website?

https://touchforgrowth.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij betekent spiritualiteit dat je je ervan bewust bent dat er meer in het leven is dan je kan zien of horen. En dat je leven in het hier en nu ook beïnvloed wordt en invloed heeft op vorige levens en toekomstige levens. Niet alleen van jou maar ook van anderen. 


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door een burnout ben ik "ontwaakt" en heb ik op allerlei manieren mogen ervaren dat er meer is en dat dat je kan helpen in je leven. Aan het herstel van de burnout hebben de volgende dingen bijgedragen: Journey therapie, Biodanza, opleiding tot holistisch masseur, famileopstellingen, sjamanistische rituelen, allerlei energie- en lichaamswerk, opeliding Het Roepen van de Ziel, opleiding Mediumschap en Trance Healing.

Tijdens dit traject ben ik allerlei bijzondere mensen tegenkomen die mij verder hielpen, of lieten zien wat er nog meer mogelijk was. 


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen bewust te worden van wat hun lijf hen te vertellen heeft en maak daarbij gebruik van mijn intuïtie. Ik heb in die periode van herstellen van mijn burnout ontdekt dat ik de gave heb dat ik in contact met iemand de deurtjes kan openen naar de informatie die op een onbewust niveau in het lichaam opgeslagen is. 

Na een paar jaar 1-op-1 met mensen gewerkt te hebben, draag ik nu ook mijn kennis over in de opleiding tot Energetisch Transformatie Therapeut en verbind ik mensen met elkaar in verschillende cirkels.

Ik ga daarbij waar 'mijn voeten mij brengen" en reageer op wat er om mij heen gebeurt. Dat maakt dat ik zelden lang van tevoren weet wat ik aan het doen zal zijn, maar door mijn ogen open te houden en luisteren naar mijn hart doe ik altijd wat nodig is op de juiste plaats op de juiste tijd.

 


Mijn advies/quote aan anderen:

Leer luisteren naar je lichaam en heb compassie met jezelf en anderen.