2012 als kans! Fractale Tijd door Gregg Braden

Fractale Tijd

In het nieuwste boek van bestsellerauteur Gregg Braden – Fractale Tijd – smelt de auteur oude en moderne wereldvisies samen tot een krachtig nieuw model van tijd. Door de moderne
wetten van fractale patronen te verbinden met de oude concepten van cycli, laat hij zien dat alles van oorlog en vrede tussen landen tot onze meest gelukkige relaties en persoonlijke crises terugkerende patronen zijn van ons verleden. Ieder terugkerend patroon draagt dezelfde condities als eerdere cycli – fractale patronen die we kunnen voorspellen en meten!

Wat dit model zo belangrijk maakt op dit moment in de tijd is dat terugkerende cycli ook een kans in zich dragen – een keuzemogelijkheid – wat ons de kans geeft een nieuwe uitkomst te
kiezen voor die cyclus. Braden stelt dat als we tijd vanuit dit perspectief kunnen zien, dat de patronen ons zullen laten zien wat ze inhouden voor de toekomst en hoe we wellicht fouten uit het verleden kunnen voorkomen.

De auteur presenteert in Fractale Tijd een aantal gevallen uit de geschiedenis die de accuratesse van
fractale tijdsberekeningen bevestigen en gaat hij verder dan de traditionele grenzen van wetenschap en spiritualiteit om de evidente vraag te stellen die gesteld dient te worden: Wat vertelt fractale tijd ons over 2012 en verder? Omdat de cycli zich herhalen is het zaadje voor 2012 al geplant en bestaat het patroon al! In Fractal Time zien we dat we wat we kunnen verwachten als we de Great World Age afsluiten, zoals beschreven in de Maya Calender, en het geheim tot ons moment in de geschiedenis!

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk