Een glimlach

Een glimlach

Ik houd van een glimlach, zelfs al van het woord, het heeft iets magisch. Soms zie ik iemand in gedachten lopen met een glimlach op het gezicht, en dan glimlach ik als vanzelf mee.

Een Glimlach geef je door. Dat merkte ik afgelopen weekend tijdens de sessie van de training Coach the Coach - Flow in de (eigen) praktijk. De deelnemers verruimden hun kennis over bewustzijn, het tijdperk van NU en wat dit betekent voor je business(model). Ik geef inzicht en praktische handvaten hoe persoonlijk leiderschap flow genereert in je leven en je werk of onderneming. De glimlach op het gezicht van ze maakte mij dankbaar. Ook zij geven deze glimlach door, aan hun klanten, zomaar aan iemand op straat, en zij deelden het in hun kennissenkring van collega ondernemers. Er kwam een nieuwe aanmelding bij mij binnen dankzij deze glimlach die rond ging. Ik krijg daar zo veel energie van!

Glimlach jij naar jezelf in de spiegel en ben je een vakspecialist/zzp' er die op bewuste wijze en met beide voeten op de grond het beste uit jezelf én je ondernemerschap wilt halen? Kom dan eens langs bij een Tastersessie of neem contact met me op voor uitgebreide informatie.

Glimlach & Geniet van de dag!

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk