Gender

Female


Location

Heusden, Noord-Brabant


Birthday:

August 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Inspireren en verbinden van professionals, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en bewustzijn, inzicht geven in ondernemerschap binnen het huidige tijdperk en het Diamanten tijdperk waar we naar toe bewegen.


Wat is je website?

https://www.signedbynature.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het ontwikkelen van je bewustzijn en het inzicht dat alles met alles verbonden is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het levenspad wat ik bewandel brengt de nodige avonturen, valkuilen en hindernissen met zich mee waardoor ik op zoek ging, en altijd zal blijven, naar Universele waarheid. Onderweg komen er allerlei mensen op je pad en van iedereen leer je iets wat bijdraagt aan je eigen ontwikkeling. In mijn stenen winkel ontmoet ik ook veel bijzondere mensen waar ik van leer. Het meeste inzicht heeft het Urantia boek mij gegeven. Dit boek lees en bestudeer ik nu ruim vier jaar en ik blijf er iedere ochtend in lezen en van genieten.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach op basis van bewustzijn en persoonlijk leiderschap. En ik verkoop edelstenen en kristallen, zakelijk als relatiegeschenk en ook aan andere (energie)coaches en therapeuten. Op zaterdags heb ik mijn stenenwinkel open voor iedereen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Bewustzijn is de sleutel tot transformatie


Ellen te Brake posted a blog post
Ik houd van een glimlach, zelfs al van het woord, het heeft iets magisch. Soms zie ik iemand in gedachten lopen met een glimlach op het gezicht, en dan glimlach ik als vanzelf mee. Een Glimlach geef je door. Dat merkte ik afgelopen weekend tijdens…
Jul 20, 2021
Ellen te Brake is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jul 14, 2021