Hallo lieve mensen,


Hierbij weer een korte update. Ik zie veel mooie, ontroerende, prikkelende, leerzame en waardevolle bijdragen in ons netwerk. Dank voor alle bijdragen hieraan. Ik licht er enkele uit:

- Inspirerende traingslocaties Heel mooi overzicht van fijne locaties per provincie.

Wie heeft er ervaring met het maken van een elevator pitch? Alles wat je moet weten over een elevator pitch.

- Occupy the world Lees alles over waar de beweging voor staat.

Meer dialoog vind je hier: op NING..., op LinkedIn...

- The Wayseer manifesto Indrukwekkend filmpje dat illustreert waar steeds meer mensen van bewust worden.

Meer video...

 

Netwerkbijeenkomsten

Op 11-11-11 was er een ontmoeting van het Spiritueel Ondernemers Netwerk in het kader van de World day of interconnectedness. Kijk hier voor de impressie van deze mooie bijeenkomst en/of sluit je hier aan bij de groep deelnemers aan de bijeenkomsten om met ze verder van gedachten te wisselen.

In januari organiseer ik weer een bijeenkomst. Zodra de datum bekend is laat ik het weten.

 

Webmaster voor www.spiritueelondernemersnetwerk.nl gezocht

Ons netwerk begon zo'n vijf jaar geleden met de informatieve website www.spiritueelondernemersnetwerk.nl en groeide uit tot een online community van ruim 3000 leden, een actieve LinkedIn-groep en mooie bijeenkomsten.
De informatiewebsite bestaat nog steeds en ik ontvang ook nog mailtjes van mensen die geïnspireerd zijn door de grote hoeveelheid informatie die ze enorm helpt in hun eigen zoektocht en persoonlijke groei.
Omdat mijn tijd en aandacht vooral uitgaat naar de netwerkactiviteiten zijn inmiddels een groot aantal links verouderd. Wie helpt om die te actualiseren? Ben je handig met computers, nieuwsgierig van aard, geïnteresseerd in spirituele groei en wil je hier wat tijd aan geven? Stuur me dan een mail...

 

Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid

michaelsysteem-logo-200x200.gif?width=100Velen kennen mijn boek Succeskompas. De afgelopen twee jaar werkte ik aan een nieuw boek: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid. Dit keer niet alleen, maar samen met Christy van den Putten, Philip van der Most en natuurlijk Michael. Michael is een entiteit, een spirituele gids die al vele jaren heel gedetailleerd doorgeeft wat de essentie van ons bestaan is en uit welke fundamentele bouwstenen onze persoonlijkheid is opgebouwd. Wil jij weten wat je in dit leven komt doen en waarom je bent zoals je bent, dan is dit een boek voor jou!
Het was fantastisch om aan dit waardevolle boek te mogen werken. Ik ben nu bezig met de website:  www.michaelinzicht.nl. Neem gerust een kijkje, vooruitlopend op het boek vind je er al veel waardevolle informatie.

 

Programma Inspirerend leiderschap: vanuit waarden naar meerwaarde!
4554010289?profile=originalHoe geef ik inspirerend leiding? Door vanuit eigen identiteit en waarden leiding te geven! Ontdek uw eigen waardensysteem in dit driedaagse programma, hoe u van hieruit mensen kan inspireren en mensgerichte organisaties kan bouwen. Docenten: dr. Dirk van Dierendonck en dr. Maurice de Valk.
Start: 25 januari 2012. Een gezamenlijk initiatief van de Rotterdam School of Management, Erasmus University en de Erasmus Academie. Geef u nu op!

 

 

De leukste neurowetenschapper ter wereld komt naar Nederland!

joemed.jpg?width=100Dr Joe Dispenza, bekend van de hitdvd What the Bleep do we Know?! - waarin hij uitlegt hoe hij zijn dag vormgeeft voordat hij opstaat - nodigt je uit om je oude conditioneringen die je huidige situatie manifesteerden om te vormen en sámen te gaan werken met een grootse kracht: je brein. Dr Joe biedt een uiterst praktische methode om alles waar je naar verlangt in je leven te realiseren! Klik hier voor een introductiefilmpje met Dr Joe. Breaking the Habit of Being Yourself serie: Lezing: 24 nov 2011, Workshop Level 1: 10 feb 2012, Level 2: 11 feb 2012. Meer informatie en aanmelden... .

(Zelf ook adverteren? Meer informatie...)

 

Links en tips

Kijk eens op de homepage wie er jarig is, een mooie aanleiding om in gesprek te gaan

Waar plaats ik welk bericht?. Informatie waar en hoe je blogs, discussies, (commerciële) mededelingen of evenementen plaatst.

Heb je evenementen die zich herhalen? Je kunt ze nu met één klik kopiëren (onder de knop opties)

help.ning.com Voor vragen over het gebruik van de netwerksite

www.spirtitueelondernemersnetwerk.nl informatiewebsite
spiritueelondernemersnetwerk.ning.com netwerksite (ruim. 3000 leden)
LinkedIn-groep van Spiritueel Ondernemers Netwerk (ruim 3000 leden)
Twitter van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

Glimlach en geniet,


Theo Buijsrogge

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Klopt, in onze ontwikkeling (dit leven en alle voorgaande) zijn wij ook ooit zo onbewust geweest, dus elke veroordeling hiervan is ongepast. Je kunt anderen alleen helpen groeien en ontwikkelen door zelf het voorbeeld te zijn. En dat is waar dit filmpje mijns inziens toe oproept.

  • Hallo Marieke,

    Dat appel op mijn ego ervaar ik niet zo. Ik hoef me niet speciaal te maken, dat ben ik al door helemaal mezelf te zijn en dat geldt natuurlijk voor iedereen. Ik vind het wel een indrukwekkende oproep jouw hart, jouw pad, jouw Succeskompas te volgen en je bewust te zijn van die lifeforce in je, in plaats van de rol te spelen die anderen voor je bedacht hebben.

    Voor mijn gevoel is het begin van de video inderdaad wel het krachtigst en inspirerendst, misschien omdat dat alleen focust op de positieve aspecten waartoe mensen in staat zijn.

This reply was deleted.