Wow, het is nu echt 2012!

2011 zit erop. Een jaar vol verrassingen, mooie momenten en uitdagingen, genieten en leren, loslaten en omarmen. Dank voor jullie aanwezigheid die hier extra kleur aan gaf.
2012 staat in het teken van verandering

Ik wens je veel mooie veranderingen in 2012
(Mijn volledige nieuwjaarswens vind je hier: nieuwjaarswens)
.

Netwerkbijeenkomsten

In 2012 organiseer ik 5 netwerkbijeenkomsten. In januari, maart, mei, september en november. De ruimte wordt (deels) gesponsord door Conferentiecentrum Samaya en ingepast in hun programma. Ik zal het daarom ca. een maand van te voren doorgeven. De eerste is 23 januari 2012, de volgende op 19 maart 2012. Meer informatie en aanmelden...

Voor degenen die niet de hele middag van hun werk kunnen heb ik nu de mogelijkheid vanaf 17:00 uur aan de netwerkborrel mee te doen.
De vorige keer moest ik de aanmelding wegens grote belangstelling sluiten, dus wees er nu ook op tijd bij.
Nog eens kijken hoe de vorige keren verliepen? Lees de impressies hier.

Webmaster voor spiritueelondernemersnetwerk.nl

De oproep in de vorige nieuwsflits voor een webmaster voor www.spiritueelondernemersnetwerk.nl leidde tot een mooie verbinding met Rolf Binkhorst. Rolf maakt websites en webvideos voor spiritueel ondernemers (www.blinx-support.nl).
Hij gaat aan de slag met het updaten van de website. Ken je verouderde links of heb je suggesties, mail dan je suggestie aan webmaster@spiritueelondernemersnetwerk.nl.
De opzet van de website is altijd een intensieve, maar onbetaalde activiteit geweest. Dat geldt ook nu.
Zoek je een websitebouwer, of wil je je website nog persoonlijker maken met een webvideo, denk dan ook eens aan Rolf.

Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid

michaelsysteem-logo-200x200.gif?width=100Mijn nieuwe boek, dat ik samen met Christy van den Putten en Philip van der Most schreef neemt vaste vormen aan. De boekpresentatie staat (voorlopig) gepland op 21 maart 2012.
Wil jij weten wat je in dit leven komt doen en waarom je bent zoals je bent, dan is dit een boek voor jou!
Kijk alvast op de website www.michaelinzicht.nlen doe evt. de test om jouw zielerol te vinden.

Programma Inspirerend leiderschap: vanuit waarden naar meerwaarde!
4554010289?profile=originalHoe geef ik inspirerend leiding? Door vanuit eigen identiteit en waarden leiding te geven! Ontdek uw eigen waardensysteem in dit driedaagse programma, hoe u van hieruit mensen kan inspireren en mensgerichte organisaties kan bouwen. Docenten: dr. Dirk van Dierendonck en dr. Maurice de Valk.
Start: 25 januari 2012. Een gezamenlijk initiatief van de Rotterdam School of Management, Erasmus University en de Erasmus Academie. Geef u nu op!

De leukste neurowetenschapper ter wereld komt naar Nederland!

joemed.jpg?width=100Dr Joe Dispenza, bekend van de hitdvd What the Bleep do we Know?! - waarin hij uitlegt hoe hij zijn dag vormgeeft voordat hij opstaat - nodigt je uit om je oude conditioneringen die je huidige situatie manifesteerden om te vormen en sámen te gaan werken met een grootse kracht: je brein. Dr Joe biedt een uiterst praktische methode om alles waar je naar verlangt in je leven te realiseren! Klik hier voor een introductiefilmpje met Dr Joe. Breaking the Habit of Being Yourself serie: Lezing: 9 feb 2012, Workshop Level 1: 10 feb 2012, Level 2: 11 feb 2012. Meer informatie en aanmelden....


DNA van leiderschap

Zebra-zonder-achtergrond.png?width=150Zoals ieder mens uniek is, zo is ook geen leider met een ander te vergelijken. Dit congres gaat over de wereldwijde verschillen én overeenkomsten in de opvattingen over nieuw leiderschap. Een dag vol inspiratie, confrontatie en reflectie gebaseerd op een holistische kijk op leiderschap. Congres 3 februari 2012, Windesheim Campus, Zwolle
Met o.a. Manfred van Doorn en de workshop leiderschap en spiritualiteit, Meer informatie en aanmelden...(Wil je nog meer je eigen werk promoten en bijdragen aan dit netwerk? Adverteer dan ook: Meer informatie...

Tips en links

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

warme groet en tot snel,


Theo Buijsrogge

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk