Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

Het is nu echt herfst. Voor de natuur het moment om los te laten. Loslaten is voor ons mensen niet altijd zo natuurlijk. Daarom koos ik het als thema voor de komende netwerkbijeenkomst op 26 november a.s.. Kom je ook en/of laat je even weten hoe jij loslaat?

Netwerkbijeenkomst 26 november 2012
Deze bijeenkomst staat het thema Hoe laat ik iets los centraal. Voor jouw groei en ontwikkeling is het nodig oude, improductieve gedachten, overtuigingen, gedragingen, relaties en spullen los te laten. Hoe doe jij dat?
Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (NING, LinkedIn) gestart met dezelfde vraag Hoe laat jij iets lost? Wat is jouw antwoord?

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Mijn pelgrimstocht naar Maasbracht, over loslaten, synchroniciteit en overvloed
Ter inspiratie beschreef ik deze persoonlijke ervaring met bovengenoemd thema.

Wil je lezen hoe Marianne Marten de vorige bijeenkomst met als thema Jezelf ontmoeten heeft ervaren, lees dan haar verslag in de groep Netwerkbijeenkomsten.

Nieuwe artikelen
Op de vernieuwde website www.spiritueelondernemersnetwerk.nlzijn de afgelopen periode diverse nieuwe artikelen verschenen. Zoals:

Wil je ook jouw artikel erop, kijk dan eens hier: Artikel schrijven

Gregg Braden Webinar: Deep Truth Series

greggbraden.jpg?width=100Mondiale systemen storten in. Wat nu?

In deze aangrijpende nieuwe serie stelt bestsellerauteur en vernieuwend wetenschapper Gregg Braden
dat het in elkaar storten van mondiale systemen grote veranderingen met zich mee zal brengen. Een nieuwe wereld is gekomen en leven zoals we het in het verleden kenden is voor altijd veranderd! De vraag is niet langer wanneer de shift zich voltrekt. De vraag is nu waar deze veranderingen naar toe leiden, wat we realistisch kunnen verwachten en wat het voor ons allen betekent - onze families, onze gemeenschappen en de wereld. Hoe kunnen we weten welke keuzes we moeten maken? Gregg Braden zal voor het eerst nieuwe inzichten delen waar hij momenteel over aan het schrijven is en u kunt hem hierover vragen stellen. Webinar 29 nov. 2012. Meer informatie en aanmelden....

Gratis energetische behandeling op afstand

linda%20evans.jpg?width=100LTA persoonlijke ontwikkeling

Ik kwam in contact met Linda Evans, die op zoek is naar kandidaten voor gratis voorbeeldbehandelingen. Linda:"Ik ontwierp een energetische therapie (LTA healing) waarbij de mensen uitsluitend op afstand worden behandeld. Met deze methode kunnen duizenden zaken opgelost worden waarvoor er tot nu toe geen oplossing bestaat. Om te bewijzen dat dit echt waar is, zoek ik kandidaten met ernstige stoornissen en ziektes, die gratis op afstand behandeld worden in ruil voor het tonen van de behandeling op mijn site." Meer info op de site...

Ze schreef er ook een boek over getiteld: “Mens en dier, slachtoffer van hun onderbewustzijn, en de weg naar vrijheid”.

Ter afsluiting wens ik je veel succes (met loslaten) en plezier,
Hartgroet van Theo Buijsrogge

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk