Succeskompas nieuws 1

Succeskompas, richting geven aan je leven en werk

Beste belangstellende,
Hierbij een korte update van Succeskompas nieuws:
Lezing 26 april 2010, 19:30 uur
TarazatIk geef een lezing over het boek bij het Tarázát instituut in Rotterdam-Capelle a/d IJssel. Heb je de boekpresentatie of workshop gemist, dan is dit een mooie kennismaking.
Meer informatie: Tarázát


Workshop
Ontdek je eigen Succeskompas
Koers op duurzaam succes voor mensen en organisaties
workshopOp 22 maart hield ik bij het SMT een workshop over het Succeskompas. Het was een inspirerende bijeenkomst, waarvan Hans van Dalsum een mooie impressie schreef. Ook een workshop volgen? Schrijf je dan in voor de volgende workshop op 1 juni 2010. Meer informatie: workshop


Managementteam
Management TeamIk schreef een kort artikel met de titel Succesvolle keuzes maken door te sturen op je Succeskompas, waarin ik laat zien hoe het Succeskompas helpt met het oplossen van problemen die voortkomen uit onze steeds complexer wordende wereld. Lees verder op mt.nl:Succesvolle keuzes maken


Succeskompas netwerkbijeenkomsten
Ben je ook geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei en wil je gelijkgestemden ontmoeten, kom dan naar de Succeskompas netwerkbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met het Spiritueel Ondernemers Netwerk en Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode.
Noteer alvast de data: 17 juni, 23 september en 14 december 2010.
Tijdstip: 13:00 - 15:00 (evt. hiervoor samen lunchen)
Locatie: Seets2Meet in Utrecht
Aansluitend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het
BSMN-seminar m.m.v.
Paul de Blot e.a. Meer informatie: netwerkbijeenkomst
Succeskompas netwerk
De website www.succeskompas.nl heeft een netwerkgedeelte. Ik nodig je graag uit je hier aan te melden en je eigen Succeskompas (dat je met behulp van het boek en/of de handleiding al maakte) en/of of die van je organisatie op de website te presenteren. Daarmee help je ook mee anderen te inspireren hun eigen Succeskompas te vinden. Ga hier naar de netwerksite.
De ervaring leert dat het niet vooor iedereen eenvoudig is om zijn of haar Succeskompas ook echt en richtinggevend te maken. Wil je dat ik je daarbij begeleid, neem dan eens vrijblijvend contact op via:
theo@succeskompas.nl.
Inspiratiebijeenkomsten
Behalve netwerkbijeenkomsten ga ik ook inspiratiebijeenkomsten houden, waarbij telkens een onderwerp uit het boek uitgediept wordt en ervaringen worden uitgewisseld, met als doel een verdieping van het inzicht en de praktische alledaagse toepassing daarvan. Ik denk dan bijvoorbeeld aan loslaten, kiezen op gevoel vs gezond verstand, flow, levenslessen begrijpen, energie in organisaties. Vorm, data en locatie volgen nog. Heb je al interesse, laat me dat dan even weten: theo@succeskompas.nl .
Succeskompas toepassingen
Het Succeskompas is een waardevol instrument dat op vele manieren in de praktijk kan worden toegepast. Op www.succeskompas.nl heb ik die beschreven. Onderstaand overzicht geeft de toepassingen schematisch weer. Het motto bij die toepassinge zou kunnen zijn: vanuit de kern tot zaken komen. Ik ben je daarbij graag van dienst.

Managementboek.nl
Succeskompas, richting geven aan je leven en werkmanagementboek
Het boek is nu ook te koop bij managementboek.nl: Succeskompas
Er zijn nu steeds meer mensen die het boek ook echt gelezen hebben. Dat levert mooie reacties op. Heb je het boek ook gelezen, dan ben ik
erg benieuwd wat jij ervan vindt.

Ben je enthousiast over het boek, zeg het voort en laat je reactie achter bij managementboek.nl, Bol.com, twitter of ergens anders in je netwerk.

Stuur deze mail gerust door naar vrienden en relaties die er iets aan kunnen
hebben.

Veel succes en vriendelijke groeten,
Theo Buijsrogge
theo@succeskompas.nl

Wil je in de toekomst rechtstreeks op de hoogte gehouden worden van belangrijke ontwikkelingen, klik dan hier: inchrijven.
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk