Workshop voor de opleiding tot yoga docent

Op zaterdag 26 augustus om 13.00 uur geef ik een workshop waarin je meer leert over de inhoud van de opleiding tot yoga docent die gericht is op de Hatha/Raja yoga. En maak je kennis met mij, Inge Saraswati.
Ik nodig je van harte uit. 
 
Meer informatie: 
 
Deze eenjarige Klassieke Yoga Teacher Training zorgt ervoor dat jij yoga gaat overdragen in de zuiverste vorm zoals de grote yogi’s van weleer de yoga bedoeld hebben. Yoga als rijke schat voor de innerlijke wereld, de Yoga zoals de oude meesters het bedoeld hebben is een wetenschap van zuivering van het inwendig systeem gericht op lichaam en geest.
 
Deze opleiding tot yogadocent staat onder supervisie van en wordt voornamelijk gegeven door Inge Saraswati. Zij is ingewijd in de oude traditie van de Sankaracharya-Bhagavadpada en is geïnitieerd door de grote yogi Swami Sadananda Saraswati. Daarnaast heeft zij een yoga opleiding gevolgd bij de Stichting Yoga en Vedanta waardoor ze een brug kan slaan tussen Oost en West. De klassieke traditie van haar Guru en de yoga opleiding die meer op de westerse mens is ingesteld bleek een rijke combinatie, Inge geeft al jaren haar onderricht in yoga en is spiritueel leraar.
 
Naast de filosofie die achter de klassieke yoga van het Vedanta onderricht schuilgaat leer je alles over de yoga houdingen (asana’s) en hun resultaat, pranayama (ademhalingstechnieken), meditatie, concentratie, anatomie, didactiek en de chakra leer. Jouw persoonlijke ontwikkeling en meer leren over de yoga filosofie staat in deze opleiding tot yogadocent centraal.
 
De opleiding tot yogadocent bestaat uit 10 weekenden in een jaar waarbij er de mogelijkheid is om bij ons te overnachten in de prachtige tempel van ons centrum tegen een gereduceerd tarief van € 50,- per nacht. Zo heb je de mogelijkheid om te overnachten tijdens je opleidingsweekend en maakt het niet uit waar je vandaan komt. Je blijft helemaal in de flow dus jouw weekend staat helemaal in het teken van je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een douche en keuken tot je beschikking.
 
Als basis om deze training te volgen zijn minimaal twee jaar yoga ervaring en minimaal Middelbaar onderwijs noodzakelijk.
 
Inbegrepen:
• 10 opleidingsweekenden
• Syllabus yogahoudingen samengesteld door Inge Saraswati
• Anatomie boek
• Satsang/ Meditatie/ Non-dualiteit bijeenkomsten, een module van 7 avonden voor verbinding en integratie
• Individueel begeleidingstraject (intake- en voortgangsgesprek)
• Boek “De Onthulling , het mysterie dat leven heet”, auteur Inge Saraswati
 
Voor meer informatie over data en kosten, bekijk onze website https://www.ingesaraswati.com/klassieke-yoga-teacher.../ 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk