Gender

Female


Location

Aalsmeer, Noord Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Advaita Vedanta/Non dualiteit
Maandelijkse bijeenkomsten over je ware natuur. Lezing/Meditatie.

Yoga
Als ervaringsdeskundige kan ik jou van dienst zijn en inwijden in de rijke technieken van yoga. Ik geef de yoga dan ook als cursus onder de naam Hatha/Raja yoga.

Avatar Master met licentie
Avatar training/bewustzijnscursus met vele lagen die je kan onderzoeken om te ontdekken dat jij bron bent van je creaties. En je meester wordt over jouw creaties.

Magnetiseur
Individuele sessies magnetiseren/healing. Ook ben ik al jarenlang magnetiseur, deze gave is mij aangeboren. Als magnetiseur kan ik je zeer effectief behandelen voor verschillende klachten.

Schrijfster
Mijn boek 'De Onthulling - Het mysterie dat leven heet' geeft antwoord op de vele levensvragen die we kunnen hebben. Het is een goed te begrijpen boek dat antwoord geeft op vele vragen. Dit alles op een luchtige manier beschreven. Je kan het echt toepassen in je eigen leven.


Wat is je website?

https://www.ingesaraswati.com


extra website

https://www.magnetiseur-coach-aalsmeer.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Ik ben een spiritueel wezen, dit draag ik graag aan anderen over om daarvan bewust en doordrongen te worden. Via de filosofische wijsheid uit de Advaita Vedanta. Dat is mijn missie.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht was er al op zeer jonge leeftijd door een schokkende ervaring met een kindje wat voor mijn neus dood ging, ik was zelf 5 jaar oud. Dat heeft mijn ogen geopend, deze ontwikkeling bracht mij bij mijn Guru.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Dag en avond het is mijn leven, ik ben dat, het is mijn werk. Dagelijks in het licht mogen werken met groepen, individuele sessie, Avatar trainingen, boek geschreven over spiritualiteit: Titel: De Onthulling -Het mysterie dat leven heet.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vergeet nooit wat je ware thuis is, dat is het allerbelangrijkste in je leven. Daarom ben je geboren om te ontdekken dat je ware natuur jouw geboorterecht is.


Inge Saraswati posted a blog post
De grote filosoof schrijver Nietsche heeft eens gezegd“ De grootste gebeurtenissen zijn onze stille uren” Maar hoe bedoelt hij dat?Wat is stil zijn? Als we stil zijn lijkt ons denken op het spiegelend oppervlak van een stille vijver. De vijver lijkt…
Aug 11
Inge Saraswati posted blog posts
Jul 12
Inge Saraswati updated their profile
Jul 5
Inge Saraswati posted a status
Loslaten is eng, want je ziet nog niet wat er komen gaat. Het is een sprong in het diepe en ja: dierbare banden loslaten doet pijn! Zo kwam ik erachter waar het ook om gaat in het leven: het loslaten van het oude om het nieuwe te verwelkomen.…
Jul 28, 2022
Inge Saraswati posted a status
Woorden van Nisargadatta:
Een bezoeker vroeg aan hem: “Hebben wij een Guru nodig?” Het antwoord van Nisargadatta was: “Heeft een kind een moeder nodig om het te leren lopen?” De volgeling bepaalt aan wiens hand hij wil meelopen, net zolang totdat…
Jun 3, 2022
Inge Saraswati posted a blog post
Inge Saraswati is al jarenlang magnetiseur. Zij is geboren met deze gave. Vaak komen cliënten bij haar met een lichamelijk of geestelijk probleem. Door het magnetiseren komt er rust over de persoon. Daardoor onstaat helderheid in het hoofd waardoor…
Nov 2, 2017
Eddy commented on Inge Saraswati's blog post De dualiteit ontstijgen
"Mijn reis naar de bron begint langzaam maar toch meer duidelijk te worden... ik ben dankbaar voor alles wat mij word gegeven om mijn reis te kunnen voortzetten zoals het bedoeld is."
Dec 14, 2014
Inge Saraswati posted a blog post
Wees niets, ken niets en luister. Daar hoor je de stem van heilige communicatie in goddelijke verbinding. Daar sta je voor het altaar Gods de enige creator van jouw creatie. Daar wordt je gevoed, geliefd en zonder enige reden geliefd. Daar kan je de…
Dec 14, 2014