Een beetje onwennig, want ik heb ineens een nieuw etiket om op mezelf te plakken " spiritueel ondernemer". Ik dacht dat het leven de spirituele onderneming was. Toch is dit heel goed.

Op www.trans4mator.nl kun je uitgebreid lezen waarmee ik bezig ben en lid worden van mijn nieuwsbrief. Op www.absolute1.net kun je lid worden van de gratis ebookclub met spirituele ebooks en kwaliteitsmateriaal voor kinderen, ook over de spirituele levenswetten.

Ik denk dat ik voorlopig niet veel met dit spiritueel ondernemers netwerk zal doen, behalve om mezelf wat meer te profileren. Ik ga ervan uit dat alle neuzen hier dezelfde kant op staan, als Lichtwerkers. Daarom ga ik niet op zoek naar vrienden, maar je mag me gerust om een connectie vragen. We zijn één en ik kan mezelf niets weigeren..

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk