Gender

Female


Location

Almere, Flevoland


Birthday:

January 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het is mijn missie om mensen te helpen meester te worden over hun leven en zo een gelukkig leven in overvloed te verwezenlijken. Leef het leven van je dromen!


Wat is je website?

https://www.trans4mator.nl


extra website

https://www.absolute1.net


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij bewustwording van alle lagen en dimensies van je Zelf, zowel de menselijke als de goddelijke aspecten. Alles wat je hebt weggestopt naar het licht van het bewustzijn brengen, accepteren en zelfs liefhebben. Hoe meer je van jezelf en je eigen-aardigheden houdt, hoe meer je anderen zichzelf kunt laten zijn. Door de wet van aantrekking (loa=law of attraction) verhoog je je vibratie immens en trek je dan ook fijnere levensomstandigheden aan.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het keerpunt kwam voor mij toen bij mij in 1992 "terminale onbehandelbare" kanker werd gediagnosticeerd. Er begonnen wonderen te gebeuren. Vlees stopte met mij, het verdween van mijn bord, ik kreeg Lichtervaringen tijdens stilteperioden terwijl ik niet eens wist dat ik mediteerde. Pas jaren later besefte ik dat "Het:" mij mediteerde. En nog steeds. Het boek "Een cursus in wonderen" kwam op mijn weg en aan de hand van mijn innerlijke Leraar zette ik met behulp hiervan mijn eerste aarzelende stappen op het spirituele pad. Mijn Leraar heeft mij naar vele leraren en groepen geleid zodat ik kon gaan ervaren dat alles buiten mij slechts een weerspiegeling is van wat in mij leeft. Nu ben ik een wonderheler, die niet magnetiseert of zo, dan zou ik symptomen behandelen en dat mogen anderen doen, dat is hun taak. Het is mijn taak om mensen bewust te maken van hun eigen vermogens.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik begeleid mensen om in hun kracht te komen en reik ze de Trans4mator aan; dat is een procedure voor zelfhulp waarmee ze de rest van hun leven zichzelf kunnen behandelen om de uitdagingen op hun pad vastberaden en blij tegemoet te treden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Boor je eigen kracht aan met de Trans4mator!


Margareth Liew-On posted videos
Apr 29, 2020
Margareth Liew-On commented on Samantha's blog post De Liefde
"Liefde is Wie Je Echt Bent. Jij Bent Liefde..."
Mar 5, 2012
Margareth Liew-On left a comment for Samantha
"Dank je wel voor je berichtje. Onze profielen lijken op elkaar.
Om te transformeren beveel ik de Trans4mator aan, een energetische procedure om jezelf te helpen, die gebaseerd is op de Meridiaanleer (van acupunctuur) en de spirituele levenswetten…"
Mar 5, 2012
Margareth Liew-On left a comment for Hellen Kabel
"Ik ontvang je luid en duidelijk. We zitten helemaal op 1 golflengte. Vind je het ook zo apart hoe de meeste mensen denken dat ze hun overtuigingen zijn? Als je aan hun overtuiging komt, kom je aan hen. Dat is de kracht van overtuigingen, en wanneer…"
Mar 3, 2012
Margareth Liew-On left a comment for Samantha
"Dank je wel, Samantha, voor je besluit je met mij te verbinden. Op facebook kun je mij vinden onder mijn schrijversnaam Margareth Lee, dus laten we ook daar vrienden zijn als je daar ook bent. Een warme omhelzing van Margareth"
Mar 2, 2012
Margareth Liew-On posted a blog post
Een beetje onwennig, want ik heb ineens een nieuw etiket om op mezelf te plakken " spiritueel ondernemer". Ik dacht dat het leven de spirituele onderneming was. Toch is dit heel goed. Op www.trans4mator.nl kun je uitgebreid lezen waarmee ik bezig…
Mar 2, 2012