Mei vorig jaar kwam ik in aanraking met doTERRA. Voor mijn wellness shop was ik op zoek naar essentiële oliën. Ik had contact gehad met Chi, maar dat was niet doenbaar voor mijn kleine webshop. Thank God! Via Facebook zal ik allerlei andere merken voorbij komen en stuurde iemand me een proefflesje toe. Dezelfde avond heb ik deze nog geprobeerd en ik was enorm onder de indruk van de werking. Mijn zoektocht was snel ten einde. Ik ging doTERRA voeren voor mijn webshop.

Mijn partner en ik zijn in de tussentijd de producten blijven uitproberen en gebruiken en ons enthousiasme neemt nog met de dag toe. De oliën zijn 100% puur, eerste klas kwaliteit en uit het wild en daarom kun je de meeste zelfs innemen. Dus hoewel ik het alleen in mijn webshop wilde aanbieden, ben ik door mijn enthousiasme toch ook weer met werven begonnen. Jij kunt je nl. voor 25 euro ook inschrijven en direct bij doTERRA inkopen en inkoopkorting krijgen.

Als je houdt van etherische oliën of meer natuurlijke producten wilt gaan gebruiken voor allerhande kwalen in en om het huis, maar ook tegen infecties, virussen, bacteriën, etc., dan kan ik je zeggen dat deze producten daarvoor geweldig zijn. Vanwege de hoge frequentie van de oliën, word je er ook nog eens heel blij van! De Frankincense olie (en andere) komen uitgebreid aan bod in de 2e aflevering van The Truth About Cancer documentaire serie (vanaf de 45e minuut).

Voor meer info ben ik uiteraard beschikbaar en ik stuur je graag een proefflesje toe (info@blizwellness.com). Op 30 en 31 januari organiseren we de AromaTouch Training voor zowel professionele masseurs en therapeuten alsook andere geinteresseerden. In deze training leer je de doTERRA oliën klinisch toepassen. Aanmelden mogelijk t/m 15 januari a.s. Meer info hierover vind je hier: http://bit.ly/1ihnKgg

Waar vertrouw jij op: de kunsten van een wetenschapper in een laboratorium of de kracht van de natuur?

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk