Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

October 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vriendelijkheid, inzicht en helderheid.


Wat is je website?

https://www.devrijplaatscoach.nl


extra website

https://www.humanbasics.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij ruimte maken voor vrede in mezelf. En van daaruit geven en ontvangen. Spirituele oefeningen vormen voor mij een bron om mild en krachtig in het leven te kunnen staan. En goed in verbinding te zijn met het hier en nu.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is 'bemest' door de plek en het gezin waarin ik opgroeide, pittige levenservaringen, bepaalde mensen in mijn omgeving, sommige opleidingen, mijn vriend en verschillende wijsheidstradities, zoals het katholicisme, het soefisme, het shambhala boeddhisme en het taoisme. Grote leraren zijn voor mij: Assagioli, Chogyam Trungpa, Eckhart Tolle en Sakyong Mipham Rinpoche.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik bied mensen een veilige en neutrale plek (een Vrijplaats) en help ze de conflicten waarin ze vastgelopen zijn om te zetten in groei en ontwikkeling. Fantastisch werk.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vraag het aan je lijf. Wat vind dat van je ideeen / plannen?


Alexandra van Smoorenburg replied to Manolita's discussion Gezocht coach in Zeeland of België die mij kan helpen vanuit uitkering aan de slag te gaan als spirituele lerares!
"Beste Manolita,
Ik ken geen coach in Zeeland, maar kan je wel een geweldig goed leesbaar en bruikbaar boek adviseren dat gratis te downloaden is van internet. Het heet: 'Start vanuit je Hart' en is geschreven door Patrick Roozemond. Grote kans dat…"
Jun 18, 2010
Alexandra van Smoorenburg left a comment for Lidia van der Klei
"Hallo Lidia! Dank voor je uitnodiging. Ik wilde dat ik wat van jouw talenten had, als ik het zo zie! Ik zou je goed kunnen gebruiken momenteel....
Mocht ik iets voor je kunnen betekenen in het kader van conflicthantering (heb een leuke nieuwe cursus…"
Jun 3, 2009