Gender

Female


Location

Noord-Holland


Birthday:

September 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Veranderkunde en Zelfmanagement. Ik wil anderen helpen meer inzicht in zichzelf te verkrijgen, want daar ligt de sleutel tot veranderen. Daarnaast zet ik mij in voor conflictbemiddeling.


Wat is je website?

http://www.atmavit.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Compassie. Spiritualiteit is voor mij het vermogen van verbonden kunnen zijn met de ander. Spiritualiteit is 'open worden' van het hartchakra en meer gevoeligheid ontwikkelen voor de hogere en fijnere energieen. Het is ook bewust zijn van wat je in de ander ziet dat ben jezelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dmv meditatie. Eerst bij de TM-beweging van Maharishi Mahesh Yogi. Later bij Satguru Sri Vasudeva in Trinidad. Ik ben aantal weken in ashram van Sri Vasudeva onderwezen in yoga, prana, meditatie. Daarnaast heb ik les gehad in jyotisch. Is esoterische astrologie obv kennis van de Veda.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Oprecht interesse tonen in de medewerkers. Luisteren naar de verhalen in de organisatie en inspelen als er spanningen zijn. Bescheiden opstellen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je leert niet van succes maar van wat je overkomt.


Alida Noordermeer left a comment for Liesbeth Bakker
"Ha Liesbeth, leuk hoor hereniging van onze vriendschap die er al was. Ja het gaat goed met mij. Heb vandaag een gesprek gehad over mijn intermediaire rol bij veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling. Ging goed. Hier ligt ook mijn passie en…"
Feb 16, 2011