Gender

Female


Location

Monchique, Algarve


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik geniet ervan mensen te inspireren om datgene te realiseren wat ze wezenlijk willen. Ik gebruik mijn ervaring en intuïtie als instrument om mensen bewust te maken van hun passie, kwaliteiten, talenten en authenticiteit. De vormen die iik daarvoor gekozen heb is Wandelcoaching, Handlezen, Tarot, Aurareading en Astrologieconsulten. Men wordt bewogen in letterlijke en figuurlijke zin de eigen unieke weg te bewandelen.


Wat is je website?

http://www.theartofjoy.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

In het dagelijkse leven te leren van je ervaringen, je kwalititeiten en talenten te gebruiken en ze te concretiseren, contact te houden met je intuitie, gevoel en integriteit.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door te ervaren, de juiste mensen te ontmoeten en de juiste opleidingen de volgen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als coach/ trainer en eigenaresse van een B & B (in de Serra de Monchique, Portugal ) is het mijn intentie om mensen te spiegelen in hun (ziels)kwaliteiten zodat ze meer zichzelf kunnen zijn als ze dat willen en gebruik daarbij mijn intuitie, common sense, de natuur en the Art of Joy.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef Nu


Annelies van der Zee left a comment for Lydia Smits
"Hai Lydia,

Mooi profiel en welkom op de site. Weet je dat wat een leuk boek is om te lezen het heet : Lef van Tica Peeman,
liefs Annelies"
Aug 4, 2008
Annelies van der Zee left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Beste Bert Jan,

Bedankt voor je bericht en goede tip. In de wintermaanden januari/februari is het hier erg rustig. Dan tijd om te klussen, onze Wandelcoach Training voor 2009 voor te bereiden, en altijd al van plan om een boek te schrijven ( heb je…"
Aug 3, 2008
Annelies van der Zee left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Hallo Bert- Jan,

Bedankt voor je bericht. Mooie weblog en mooie onderneming(en) waar je mee bezig ben met een waardige missie. Het is nu hier in onze B & B plus Casa Rosa Branca in de Serra de Monchique gevuld met mensen. Genoeg mooie bezigheden zo…"
Aug 2, 2008
Annelies van der Zee left a comment on Reisorganisators
"The Art of Joy: Cursussen, consulten en Wandelcoach Training in Portugal
De cursussen, consulten en training worden gegeven in onze charmante B & B: Casa Rosa Branca. Het ligt in de Algarve midden in de groene natuur met prachtig uitzicht op zee, zw…"
Jul 8, 2008