Gender

Male


Location

Arnhem


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik werk vanuit een spiritueel/systemische visie als intervisie- en leiderschapscoach. Ik ben in te huren voor ontwikkeltrajecten. Ik werk o.a. met systeemopstellingen en verzorg een opleiding Systemisch Interveniëren en Organisatieopstellingen voor adviseurs, trainers, coaches en leiders. Daarnaast geef ik Clearing®-sessies, een methode om energie vrij te maken. (Energie- en pijnlichamen, lasten van vroeger, uit familieverstrikkingen en andere incarnaties). En ik organiseer jaarlijks het Open Up festival en houdt me bezig met dialoog (dialooginstituut/Centrum voor Zelfbezinning) en sharing.


Wat is je website?

https://organisatieopstellingen.net


extra website

https://unitedpositivity.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

"Uiteindelijk gaat elk mensenleven over een goddelijk kind dat te vondeling is gelegd en op reis is naar zijn ware zelf." Ik leef mijn bedoeling in overeenstemming met het goddelijke plan, al was het maar omdat ik elk levensmoment dat goddelijke plan opnieuw creëer.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ouders hebben me veel richting gegeven. Maar ik moest mezelf redden om niet gek te worden. Core-energetica did the job, daarna via psycho-sociale communicatie, zelfbezinning, sharing, dialoog, psychosynthese, familie- en organisatieopstellingen, energetisch werk. Werken en spelen, ViaVia, Loesje, communicatietrainer, teambuilder en de organisatie van diverse spirituele evenementen mijn weg vervolgd.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn zijn is mijn belangrijkste bijdrage. Dat schept ruimte voor anderen om ook aanwezig te zijn, mijn bereidheid met het hart te zien schept aan anderen de ruimte om elkaar te zien en hetgeen vermeden werd onder ogen te komen en het oordeel daarover te relativeren.


Mijn advies/quote aan anderen:

De wereld heeft jouw voelend hart nodig, een helder hoofd, het licht van jouw ziel en dat je je handjes laat wapperen. Je geluk is gelegen in de wereld geven wat het nodig heeft.


Claes-Berend v.d. Kolk left a comment for René Onstenk
"Dat ging deze week alweer mis. Volgende week dan maar? Laat ons anders even bellen. 06-55574442.
Groet."
Sep 12, 2008
Claes-Berend v.d. Kolk left a comment for René Onstenk
"Hoi René,
Zo, ik ben nu weer aan het settelen in Arnhem. Laat maar even weten als je ruimte hebt? Goeie vakantie gehad?"
Sep 7, 2008
Claes-Berend v.d. Kolk left a comment for René Onstenk
"Hoi René,

Ik zie dat je in Arnhem bent, lijkt me leuk je te ontmoeten. Zullen we volgende week eens een kop koffie met elkaar gaan drinken en over ons werk en spiritualiteit babbelen?

Graag tot dan,
Claes-Berend"
Aug 20, 2008
Claes-Berend v.d. Kolk left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Aha, een blof betreffende wereldse aangelegenheden in het spiritueel ondernemersnetwerk. Dat is een mooie bijdrage. Dan je wel. Ik ben mijn zoektocht ooi begonnen bij Loesje, waarmee we al wereldse meningen ventileerde en die zelfs op straat…"
Aug 3, 2008