Gender

Female


Location

Den Haag


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik wil mijn feilloze intuïtie en mijn talent om dromen te vertalen inzetten om mensen te helpen zelf achter de betekenis van hun eigen dromen te komen. Mijn communicatieve gaven en speelsheid vormen belangrijke hulpmiddelen daarbij.


Wat is je website?

http://www.linkedin.com/in/dromencoach


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is de essentie van mijn bestaan. Door me over te geven aan mijn innerlijke stem ben ik op het pad van dromen gekomen. Ik ben mijn eigen dromen gaan volgen en zo is geleidelijk aan een heel ander leven ontstaan, waarin werken met dromen van cliënten een logische stap werd.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik merkte een aantal jaar geleden dat mijn dromen een voorspellend karakter hadden. Ik ben eens gaan letten op de boodschap en ontdekte dat ik ingesleten patronen en probleemsituaties kon bijsturen door naar het advies van mijn dromen te luisteren. De opleidingen van het ITIP die ik volgde, en met name de dromenopleiding bij Hans Korteweg, hebben een cruciale betekenis voor me gehad.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Dromen in de Praktijk, mijn eigen praktijk, is volledig ontstaan door mijn innerlijke stem en mijn dromen te volgen. Vaak droom ik van te voren wat een cliënt nodig heeft, dus zo helpt mijn innerlijk weten via die dromen me nog steeds. Door mensen te begeleiden bij het ontdekken van de boodschap in hun eigen leven, komen zij ook sneller op hun eigen pad terecht. Dromen zijn een belangrijke factor in het zelfhelend vermogen dat ieder mens heeft. Ik breng mensen daarmee in contact.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef je dromen!


Annette van Rijn commented on Annette van Rijn's blog post Dromen
"Hoi Ruud,

Je verwerkt in dromen hooguit een paar dagresten. Als je zulke heftige dromen hebt, geeft je onderbewuste aan dat er iets is waar je overdag mee aan de bak moet. Om een droom goed uit te werken is live contact m.i. essentieel, maar ik kan…"
Apr 25, 2009
Annette van Rijn commented on Annette van Rijn's blog post Dromen
"Haha, het was te verwachten dat intuïtieve mensen die ik hier tegenkom m'n tips meteen zelf gaan toepassen. Maar onderschat het niet. Je weerstand op dit verschijnsel is zonder twijfel groot en bestaat al heel lang - het is niet voor niets een thema…"
Feb 12, 2009
Annette van Rijn commented on Annette van Rijn's blog post Dromen
"Beste Nino,

Als je een droom uitwerkt, al dan niet met een coach, dan keer je erin terug. Ik gebruik daar vaak een visualisatie bij om je terug in de droom te praten. Tijdens die visualisatie besteed je aandacht aan momenten in de droom die je…"
Feb 8, 2009
Annette van Rijn commented on Annette van Rijn's blog post Dromen
"Hallo Nino,

Ik vermoed dat dat kleine jongetje je weerstand is tegen je voorspellende dromen. Ik heb zelf ook zo'n jongetje in m'n dromen gehad, tot ik 'm in een meditatie gerust stelde en vertelde dat ik nu oud en wijs genoeg was om met die…"
Feb 6, 2009
Annette van Rijn commented on Annette van Rijn's blog post Dromen
"Hallo Ruud,

Ik schrijf al een hele tijd 's ochtends mijn dromen op. Het ontstond als een schrijfmeditatie 's ochtends, meteen bij het ontwaken, waar al heel gauw allerlei dromen doorheen gingen spelen. Tot ik daarmee begon, wist ik nooit meer wat…"
Feb 6, 2009
Annette van Rijn left a comment for ruud
"Dank je wel voor je reactie, Ruud. Mocht je iets met je dromen willen, geef je maar een seintje."
Feb 6, 2009
Annette van Rijn posted a blog post
'Joh, je moet een blog gaan schrijven', zeggen veel mensen, als ze horen dat ik met dromen werk. 'Da's goede reclame voor je praktijk'. Maar ja, schrijven over dromen - die van mij of van een cliënt - is voor mij al gauw zoiets als het prijsgeven…
Feb 6, 2009

Groepen