Location

Amsterdam


Birthday:

March 31


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Tekstschrijven, tekstredactie en tekstadviezen. Voorbeelden: digitale nieuwsbrief, webtekst, profiel, rapport, persbericht, brochure, journalistiek artikel, brief, ondernemersplan, toespraak, scriptie, onderzoeksverslag. Hoe krijgt een tekst (meer) zeggingskracht of hoe raak ik de lezer met mijn boodschap, zijn centrale vragen voor mij bij het maken van een effectieve (web)tekst. Door mijn genderstudiesachtergrond ben ik mij bewust van effecten van beeldvorming op de lezers rond sekse, etniciteit en seksualiteit. Als master Avatartrainingen. Avatar® is een krachtige, 9-daagse bewustzijnstraining. http://www.avatar.nl


Wat is je website?

https://www.zuivertaal.nl


extra website

https://nl.linkedin.com/pub/catja-cappon-zuiver-taal/6/942/490


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Persoonlijke en maatschappelijke groei, verbinding, leven vanuit mijn hart, oorspronkelijkheid, (bewust)zijn, persoonlijke verantwoordelijkheid, betrokkenheid bij sociale gelijkheid en zichtbaar maken van etnische, gender- en seksuele diversiteit ofwel voorkomen v sociale uitsluiting. .


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn zoektocht naar vrijheid en authenticiteit, innerlijke kracht en verlangen naar wezenlijk contact. Persoonlijke emancipatie als (lesbische) vrouw in een heteroseksueel en mannelijk georiënteerde samenleving. Inspiratie en inspiratoren: Verschillende sociale bewegingen, Ramses Shaffy, Transformatiecoaching bij Nieuwe Dimensies Resourcing, Avatar bewustzijnstrainingen, Leven vanuit Vrije Wil (Harry Palmer), Talentenbureau Talent First, Byron Katie, Eckhart Tolle, Energetish werk, Zijnsoriëntatie, Jacques Brel en Portugese fado.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zuiver Taal staat voor de kracht van eenvoud, de kracht van helderheid en voor 't raken van de essentie. Ik help mensen en organisaties met overtuigende teksten, zodat ze hun missie beter realiseren. Ik sta voor zorgvuldige, genuanceerde en verbindende communicatie. Mijn doelgroep zijn mensen en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. In mijn tekstwerk ben ik alert op (neven)effecten v (stereotype) beeldvorming rond gender, etniciteit en seksualiteit. In contact met mensen: echt, oprecht geïnteresseerd, aandachtig zijn, denken vanuit de behoefte van (potentiële) klanten. Ik werk 't liefst samen met mensen en organisaties die ruimte geven aan persoonlijke en maatschappelijke groei en met mensen die leven en werken vanuit passie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef wie je bent


Catja Cappon, tekstschrijver left a comment for Jolanda Simons
"Dag Jolanda, je zat allang in mijn Inbox. Ik heb me niet gerealiseerd dat je 'vrienden' moest worden om evt. met elkaar uit te wisselen. Ben dus vooralsnog passief lid. Hoop meer van elkaar en elkaar's domein te leren kennen. Dat van jou is voor mij…"
Sep 7, 2010
Catja Cappon, tekstschrijver left a comment for Geert Kimpen
"Dank je voor contactverzoek en welkom! Hartelijke groet, Catja Cappon"
Sep 7, 2010