Gender

Female


Location

Lisse, Zuid Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talenten als personal coach gericht op de ontwikkeling van mensen die een omslag in hun leven willen maken, zichzelf willen ontmoeten en de verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn willen opnemen. Dit doe ik als coach tijdens woestijnreizen in de Westelijke woestijn van Egypte, desgewenst ondersteund door lichaamsgerichte therapie zoals massage, healing, voetreflexologie.


Wat is je website?

https://www.deserttours.nl


extra website

https://www.elysium.nu


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is verweven met mijn levenshouding d.w.z. ik probeer vanuit de Spirit, de geest van leiding, te leven. Dat betekent dat ik me elk moment van de dag bewust ben van en verbonden weet met die geest van leiding. Spiritualiteit is mijn Bron van waaruit ik Licht en Liefde mag putten om mijn hoogste plan van leven te leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Toen ik ’n jaar of 6, 7 was werd ik me ervan bewust dat ik niet het lichaam ben dat ik heb maar dat ik een ziel ben. Ik werd naar mijn kamer gestuurd omdat ik iets gedaan had dat niet werd getolereerd en halverwege de trap naar boven, vroeg ik me af “wat zou er gebeurd zijn als ik mijn jongere of oudere broer zou zijn geweest? Als ik eerder of later zou zijn geboren? Wie of wat werd er nu gestraft? Ik?” Dat was het begin van de periode waarin ik me m'n bewust-zijn herinnerde.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach mensen tijdens de spirituele reizen die ik sinds 1998 organiseer in de Westelijke woestijn van Egypte. Deze uitgestrekte en prachtige woestijn is een zo zuivere plek waar ieder mens in staat is om helemaal bij zichzelf te komen en z'n eigen ontdekkingsreis te maken. Heel eenvoudig, het gebeurt zonder meer, door de eenheid die je voelt en herkent met en in de natuur. Ik help daar waar nodig en gewenst is maar uiteindelijk maak je je eigen reis. Ik breng je naar de plek die voor jou goed is en ik faciliteer want deze ervaring gun ik iedereen!


Mijn advies/quote aan anderen:

Je hoeft niet te zoeken of te leren, je ont-dekt je ware zelf op het juiste tijdstip van je leven en dan voel je “eindelijk thuis!”.


Corien Elstgeest left a comment for Workshops in Frankrijk
"Ha Yolande, dank voor je vriendelijke uitnodiging en excuses voor mijn late reactie. Ik ben deze zomer weer terug in Nederland en kan evt. iets inplannen om je 'ns te ontmoeten. Laten we de mogelijkheden maar bekijken en bezien hoe we iets voor…"
Jun 1, 2010
Corien Elstgeest left a comment for Femke
"ben eindelijk actief hoor! dankjewel voor je goeie tip. Knuf, Corien"
Sep 8, 2008
Corien Elstgeest left a comment for Odette Werdekker
"Ha lieverd, vinden we elkaar hier via Femke. Fijn!"
Sep 8, 2008

Vrienden (1)