Gender

Male


Location

Arnhem, gelderland


Birthday:

September 15


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Sinds 2001 ben ik gecertificeerd Human Design professional. Ik geef Human Design readings, cursussen en workshops. Human Design is een relatief nieuw holistisch systeem. Een synthese van antieke esoterische kennis en moderne wetenschap waarmee op basis van het geboortemoment een zeer objectief en accuraat beeld geschetst wordt van onze vorm en ons functioneren binnen de totaliteit.


Wat is je website?

https://www.humandesignwise.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit staat voor mij gelijk aan Zelfkennis, Zelfacceptatie en de daaruit voortkomende Liefde. Ieder mens heeft de potentie om dit als natuurlijk gegeven te ervaren. Werkelijke Liefde kunnen ervaren begint bij het volledig accepteren en liefhebben van jezelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het begrip spiritualiteit heeft voor mij een totaal nieuwe betekenis gekregen nadat ik in 1996 kennis nam van het Human Design Systeem. Het zelfinzicht dat ik kreeg tijdens mijn Human Desig reading was een ware eyeopener voor mij. Het was het begin van een proces van transformatie van mijzelf en de relatie die ik had met de wereld om mij heen. Het veranderde perspectief op het leven maakt dat ik nu zonder angsten en weerstanden door het leven ga en veel meer vervulling ervaar dan vroeger.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het Human Design Systeem heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn persoonlijke leven te transformeren. De kracht van dit systeem is dat het logisch en verifieerbaar is. Het is 'down to earth' en no-nonsense - door je eigen design te kennen ervaar je spiritualiteit in iedere seconde dat je leeft (of je nu werkt of rust). De fascinatie voor het universum die ik altijd al heb gehad zie ik nu in mijn eigen levensproces weerspiegeld. Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan help ik het liefst anderen op weg om hun ware zelf te vinden en dat uit te leven waarvoor ze hier op aarde in de wieg zijn gelegd..


Mijn advies/quote aan anderen:

Vertrouw compleet op jouw innerlijke autoriteit - alleen zo verandert de wereld!


Denys Goossens posted a blog post
Ieder mens wordt geboren met een bepaalde aanleg. Kwaliteiten, gevoeligheden, de potentie van richting en levensvervulling, het ligt allemaal op een bepaalde manier in onze genen besloten. Maar Human Design laat ook zien dat onze genetische…
May 18, 2011
Denys Goossens left a comment for Elco Knippers
"Hee Elco,
 
Mooie woorden! (geschreven op een ouderwetse tiepmaschien)"
May 18, 2011
Denys Goossens posted a blog post
Mensen die het Human Design Systeem op hun pad vinden en een reading van hun eigen Design laten doen ontdekken meestal onverwacht dat ze de persoon die ze in werkelijkheid zijn nooit de waarde hebben toegekend die hij/zij verdiende. Door een wens…
Sep 20, 2010