Gender

Female


Location

Losser


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met oprechte belangstelling voor mensen wil ik mijn beroep (tekentherapeut) inzetten om hen te begeleiden in een stukje van hun leven(sproces) en ontwikkeling.


Wat is je website?

https://www.tekentherapiemirari.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit zit in alles. Als je maar verder kijkt dan de bovenste laag. Spiritualiteit is voor mij de diepere betekenis van alles en tegelijkertijd ook weer de eenvoud van het leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid door ervaring, mijn opleiding als tekentherapeut en de indruk van het boek Cirkel van het leven - van Elisabeth Kubler-Ross.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk als tekentherapeut werk ik holistisch. Het lichaamlijke, het emotionele, geestelijke en spirituele horen bij elkaar en beinvloeden elkaar. Om (zelf)helend te kunnen werken moeten alle gebieden aandacht hebben.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf bij jezelf en leef vanuit je eigen kracht!


Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Geert Kimpen
"Hallo Geert, ben onder indruk van je eigen verhaal/biografie op je site. Ga je boeken lezen! groet Diane."
May 17, 2010
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Vanessa Dijksterhuis
"Hallo Vanesse, leuk dat je een bericht stuurt. Ook ik kom niet veel op het netwerk. Lijkt me leuk contact te houden. Elkaar ontmoeten is een hele onderneming. We wonen nogal ver van elkaar uit de buurt. Misschien komt het er ooit van. Je weet maar…"
Nov 30, 2008
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Gitta
"Hallo Gitta, nee het is helaas niets geworden met het logo. Ik vond het erg mooi maar we kwamen met de prijs niet overeen. Dan zal het wel niet voor me bedoeld zijn. Misschien teken ik zelf wat of komt er iets op mijn pad. Ik heb net een…"
Sep 9, 2008
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Jeroen Kumeling
"Hallo Jeroen, leuk dat ik je hier tegenkom. Ik herkende je meteen. We hebben een aantal jaren geleden contact gehad. Voor Livio in Enschede waar ik werk heb ik jou eens benaderd als yogadocent. Helaas is toen de cursus niet van de grond gekomen.…"
Aug 21, 2008
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Gitta
"Hallo Gitta, leuk dat je gelijk al reageert. Ik heb inmiddels ook jouw site bezocht. Mooie site, prachtige kleuren en foto's! Lijkt met leuk contact met je te houden. groetjes Diane"
Aug 17, 2008
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Vanessa Dijksterhuis
"Hallo Vanessa, leuk dat je reageert. Ik lees dat je mensen helpt door hun dromen helder te krijgen. Deze beeldtaal komt erg veel overeen met hetgeen ik doe, namelijk het lezen van de tekentaal. Ook een taal die uit ons onderbewustzijn komt. We…"
Aug 17, 2008
Diane Hobbelink-Boerrigter left a comment for Gitta
"Hallo Gitta, je vraagt me om bevestiging om me als vriend toe te voegen. Leuk en dat doe ik ook bij deze. Is er een speciale reden voor? Groetjes Diane"
Aug 17, 2008