Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

October 5


Age:

40


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven dankzij de combinatie van Paragnost zijn met Intuitieve Coaching.


Wat is je website?

http://www.vanessadijksterhuis.nl


extra website

http://Goedemorgen mensen! Voel je je Blij en wil je dat zo houden? download het GRATIS mini-eboek op vanessadijksterhuisintuitiefcoach.nl.optin-vanessa/‎


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is volgens mij een onderdeel van het algehele bewustzijn. Bewust in het leven staan helpt je je leven tot de volle potentie te leven


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid dankzij mijn werk, het contact wat ik heb tijdens mijn werk met mijn omgeving. En het leven leven als mens. De bijzondere balans vinden tussen mens-zijn en spiritueel leiderschap.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen hun dromen helder te krijgen. Daarna kan ik ze begeleiden met het verhelpen van innerlijke blokkades, patronen doorbreken en overtuigingen managen. Ik help mensen gelukkig te zijn met wie ze zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef het leven als volledig mens en ervaar de volle bewustwording in deze groei


Vanessa Dijksterhuis left a comment for Vanessa Dijksterhuis
"hahahaha! Tuurlijk no pressure ;) Klinkt als een indrukwekkend boek overigens."
Feb 24, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Henk Moelker's discussion Spiritualiteit in het werk
"Grappig Henk,

Ik had namelijk dit nieuwe topic nog niet gezien toen ik mijn opmerking aan je vriendschapsverzoek typte. Bijzonder dat ook jij toch wel zoekt naar dialoog en geen discussie. Ik ben het met je eens overigens, dat er vraagtekens…"
Feb 16, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Henk Moelker
"Hoi Henk,

Het topic gooi ik op slot om precies die reden dat jij mij ineens dominant denkt te mogen noemen. Wanneer een topic geen serieuze reacties meer oproept, dan wordt het een forum. Persoonlijk vind ik de naam 'discussie' ook niet goed. Een…"
Feb 16, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Wow Henk, best een heftige reactie.

Trouwens: de lezingen die ik geef zijn gratis, maar wat zou het als dat niet zo was. En geld is spiritueel gezien toch ook energie? Als geld zoiets 'slechts' is, wat doen we hier dan op dit netwerk als…"
Feb 15, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Dag Johannes,

Wat een prachtige verwoording om precies dat te benoemen waar ik op doelde. Inderdaad, een ieder die onderneemt op dit SON zal verschillende ideeen hebben op dit onderwerp. Echter, wat ik werkelijk bedoelde is de vraag of spiritueel…"
Feb 15, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hoi Arjan,

Had je mijn reactie nog ontvangen? Hierbij een kopie van 5 feb.

Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben…"
Feb 11, 2010
Vanessa Dijksterhuis posted a discussion
Want spiritualiteit is nog steeds een 'label' waaraan een hoop vooroordelen hangen. En toch is iedereen bezig met spiritueel bewustzijn. Hoe kunnen we dit wat moderner krijgen. Wat actueler. Wat flitsender en bovenal: wat meer integreerbaar in het…
Feb 8, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hai!

Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben benieuwd hoe het met jou en Nadine gaat (en Gijs natuurlijk).

Laten we…"
Feb 5, 2010
Vanessa Dijksterhuis posted a discussion in Mededelingen van leden
Hallo allemaal,Via deze weg wil ik graag mededelen (vol trots) dat ik mijn eerste boek met de titel "Heel (para)normaal!" heb mogen uitgeven! Het boek beslaat nuttige, dagelijkse onderwerpen. Praktische spiritualiteit met een nuchtere kijk op hoe…
Feb 3, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hoi Arjan,

Ken je me nog? Vrouw van Tjerk Dijksterhuis! Er is een hoop gebeurd in de tijd. Tjerk is nu ook ondernemer. Het lijkt ons leuk eens inspirerend te kletsen over wat ons allen bezighoudt. Jou ook?
Groetjes! Vanessa"
Feb 3, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Diane Hobbelink-Boerrigter
"Hoi Diane,

Het is alweer een tijdje terug dat ik hier was, maar lees je reactie en moest glimlachen. Het lijkt mij zeker leuk contact te onderhouden. Wat jij doet is hoewel in een andere vorm toch zeker overeenkomstig met het doel wat ik voor ogen…"
Nov 18, 2008
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Diane Hobbelink-Boerrigter
"Dag Diane,

Ik weet niet precies waarom, maar je foto en je antwoorden spreken me aan. Ik zou graag 'vrienden' zijn om te onderzoeken wat het betekent :)

Groetjes Vanessa"
Jul 23, 2008

Groepen