Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

October 5


Age:

43


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven dankzij de combinatie van Paragnost zijn met Intuitieve Coaching.


Wat is je website?

https://www.vanessadijksterhuis.nl


extra website

https://Goedemorgen mensen! Voel je je Blij en wil je dat zo houden? download het GRATIS mini-eboek op vanessadijksterhuisintuitiefcoach.nl.optin-vanessa/‎


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is volgens mij een onderdeel van het algehele bewustzijn. Bewust in het leven staan helpt je je leven tot de volle potentie te leven


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid dankzij mijn werk, het contact wat ik heb tijdens mijn werk met mijn omgeving. En het leven leven als mens. De bijzondere balans vinden tussen mens-zijn en spiritueel leiderschap.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen hun dromen helder te krijgen. Daarna kan ik ze begeleiden met het verhelpen van innerlijke blokkades, patronen doorbreken en overtuigingen managen. Ik help mensen gelukkig te zijn met wie ze zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef het leven als volledig mens en ervaar de volle bewustwording in deze groei


Vanessa Dijksterhuis left a comment for Vanessa Dijksterhuis
"hahahaha! Tuurlijk no pressure ;) Klinkt als een indrukwekkend boek overigens."
Feb 24, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Henk Moelker's discussion Spiritualiteit in het werk
"Grappig Henk,

Ik had namelijk dit nieuwe topic nog niet gezien toen ik mijn opmerking aan je vriendschapsverzoek typte. Bijzonder dat ook jij toch wel zoekt naar dialoog en geen discussie. Ik ben het met je eens overigens, dat er vraagtekens…"
Feb 16, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Henk Moelker
"Hoi Henk,

Het topic gooi ik op slot om precies die reden dat jij mij ineens dominant denkt te mogen noemen. Wanneer een topic geen serieuze reacties meer oproept, dan wordt het een forum. Persoonlijk vind ik de naam 'discussie' ook niet goed. Een…"
Feb 16, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Wow Henk, best een heftige reactie.

Trouwens: de lezingen die ik geef zijn gratis, maar wat zou het als dat niet zo was. En geld is spiritueel gezien toch ook energie? Als geld zoiets 'slechts' is, wat doen we hier dan op dit netwerk als…"
Feb 15, 2010
Henk Moelker replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Ik bedacht dat ik had gelezen dat intergratie en het gewoon maken van spiritualiteit eigenlijk net zoiets is als ik al eerder in postings hier heb omschreven. Het is dan gewoon net als alle dagelijkse dingen (voor mij wel). Daarover lezingen geven…"
Feb 15, 2010
Henk Moelker replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
""
Feb 15, 2010
Vanessa Dijksterhuis replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Dag Johannes,

Wat een prachtige verwoording om precies dat te benoemen waar ik op doelde. Inderdaad, een ieder die onderneemt op dit SON zal verschillende ideeen hebben op dit onderwerp. Echter, wat ik werkelijk bedoelde is de vraag of spiritueel…"
Feb 15, 2010
Jacqueline Pronk replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Hallo Vanessa,

ik heb hier ook mijn gedachten eens over laten gaan en vind zelf niks mis aan het woord spiritueel.
Voor mij is het; 'in touch with spirit' zijn, een goede omschrijving van wat het inhoud, en wat 'spirit' dan is mag voor ieder nog…"
Feb 15, 2010
Henk Moelker replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"De valkuil van spiritualiteit is dat het voor een ieder een eigen zelfgemaakt leven leidt. Energie volgt de aandacht, deze gouden regel kan veel mensen steunen. Het helpt om spiritualiteit eventjes te vergeten en te focussen op praktische zaken…"
Feb 15, 2010
Herman de Roos replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Ik zou het moeten nakijken voor een meer exact antwoord. Maar spiritualiteit is een woord dat in de loop der tijden verschillende betekenissen en verschillende ladingen heeft gehad. tegenwoordig lijkt het me zelfs een woord met meerdere…"
Feb 15, 2010
Henk Moelker replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"If the soul does not exist.

If you fly to Mars and look back you will see a blue planet `earth` which is part of the universe. This has always been even if you think that the earth is a self existing thing.

For example, the human being is a part…"
Feb 14, 2010
Johannes Veerenhuis-Lens replied to Vanessa Dijksterhuis's discussion Is spiritueel nog wel zo'n goede benaming?
"Beste Vanessa,
Wat een oorverdovende stilte valt je ten deel. Slechts 1 reactie so far, op een vraag die toch aan de core business van dit netwerk raakt: het integreren van spiritualiteit in het dagelijkse ondernemersbestaan. Dat kan natuurlijk van…"
Feb 14, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hoi Arjan,

Had je mijn reactie nog ontvangen? Hierbij een kopie van 5 feb.

Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben…"
Feb 11, 2010
Vanessa Dijksterhuis posted a discussion
Want spiritualiteit is nog steeds een 'label' waaraan een hoop vooroordelen hangen. En toch is iedereen bezig met spiritueel bewustzijn. Hoe kunnen we dit wat moderner krijgen. Wat actueler. Wat flitsender en bovenal: wat meer integreerbaar in het…
Feb 8, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hai!

Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben benieuwd hoe het met jou en Nadine gaat (en Gijs natuurlijk).

Laten we…"
Feb 5, 2010
Vanessa Dijksterhuis left a comment for Arjan ter Linden
"Hoi Arjan,

Ken je me nog? Vrouw van Tjerk Dijksterhuis! Er is een hoop gebeurd in de tijd. Tjerk is nu ook ondernemer. Het lijkt ons leuk eens inspirerend te kletsen over wat ons allen bezighoudt. Jou ook?
Groetjes! Vanessa"
Feb 3, 2010
More…