Gender

Female


Location

Losser


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met oprechte belangstelling voor mensen wil ik mijn beroep (tekentherapeut) inzetten om hen te begeleiden in een stukje van hun leven(sproces) en ontwikkeling.


Wat is je website?

http://www.tekentherapiemirari.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit zit in alles. Als je maar verder kijkt dan de bovenste laag. Spiritualiteit is voor mij de diepere betekenis van alles en tegelijkertijd ook weer de eenvoud van het leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid door ervaring, mijn opleiding als tekentherapeut en de indruk van het boek Cirkel van het leven - van Elisabeth Kubler-Ross.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk als tekentherapeut werk ik holistisch. Het lichaamlijke, het emotionele, geestelijke en spirituele horen bij elkaar en beinvloeden elkaar. Om (zelf)helend te kunnen werken moeten alle gebieden aandacht hebben.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf bij jezelf en leef vanuit je eigen kracht!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Wat lief om te laten weten, Diane! Dankjewel, en een vurige pinksterzondag toegewenst!
  Geert
 • Hoi Diane,

  Het is alweer een tijdje terug dat ik hier was, maar lees je reactie en moest glimlachen. Het lijkt mij zeker leuk contact te onderhouden. Wat jij doet is hoewel in een andere vorm toch zeker overeenkomstig met het doel wat ik voor ogen heb. Wellicht kunnen we elkaar eens ontmoeten om van gedachten en energie te wisselen.
 • Wat jammer dat het niets geworden is met het logo. Er komt vast wel iets anders en als Mirari echt goed voelt voor jouw komt daar vanzelf wel iets bij! Zo is dat ook met Energyflow ontstaan, eerst de naam en dat voelde zo goed, dat is echt mijn ding en daarna ontstond het logo. Ik vind het wel een mooie betekennis 'verwondering', tekeningen kunnen je verwonderen en als je er inzichten van krijgt helemaal.
  Succes en ik hoor graag van je.

  Groetjes, Gitta
 • Hoi Diane,

  hoe is het inmiddels met het logo, is het wat geworden of ga je het ergens anders vinden?

  Groetjes, Gitta
 • Hallo Diane, dankjewel voor het compliment! Het lijkt me een goed idee om contact te houden, gaan we doen!
  Fijne avond nog.
  groetjes, Gitta
 • Hallo Diane,
  ik heb je profiel gelezen dat was de reden dat ik je wilde toevoegen als vriendin. Er zijn vele overeenkomsten en Elisabeth Kübler-Ross heeft ook op mij indruk gemaakt en haar boeken las ik dan ook graag, de herkenning daarin is groot.
  groetjes, Gitta
 • Beste Diane,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
 • Dag Diane,

  Ik weet niet precies waarom, maar je foto en je antwoorden spreken me aan. Ik zou graag 'vrienden' zijn om te onderzoeken wat het betekent :)

  Groetjes Vanessa
This reply was deleted.