Gender

Female


Location

Leeuwarden


Birthday:

July 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het bieden van energetische behandeling om ervoor te zorgen dat de energie in balans komt en lichaam in staat is zichzelf te helen. Hulp en ondersteuning bij mentale, fysieke en emotionele ontwikkelingsprocessen.


Wat is je website?

https://tokolin.nl


extra website

https://tokolin.nl/energetische-behandeling/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Met een open blik naar jezelf kunnen kijken en daar laten zijn wat er is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben altijd al bezig geweest met mijn ontwikkeling en wilde leren om een beter mens voor mijzelf en daarmee voor anderen te zijn. Hierdoor ging ik zelfopgelegde uitdagingen aan, om mijn grenzen te verkennen. Inmiddels heb ik geleerd het vrouwelijke intuïtieve meer aanwezig te laten zijn en minder vanuit de wat harde mannelijke energie te handelen (in de zin van - ik laat wel even zien wat ik kan). Daar heeft de opleiding tot holistisch energetisch therapeut (HBO) zeker aan bijgedragen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik handel veelal vanuit mijn intuïtie, wat verbonden is met mijn spiritualiteit. Tijdens behandeling werk ik vanuit een respectvolle neutrale houding, verbonden met mijn intuïtie die mij stuurt tijdens een behandeling. Daar kan ik mij over verwonderen, hoe kloppend de energie is met wat er speelt bij de klant op tafel!


Mijn advies/quote aan anderen:

Neem een moment om te zakken in je lijf, te voelen wat is en haal diep adem. The only way is er doorheen.


Eline Jansen posted a blog post
Fijn om lid te mogen zijn van dit netwerk! En te schrijven zonder al te veel na te denken over hoe het over komt op de mens die iets minder open staat voor spirituele ontwikkelen. Om eens even uit te proberen op deze website een klein stukje tekst!…
Mar 28
Eline Jansen is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Mar 25