Gender

Female


Location

Baarn, Utrecht


Birthday:

January 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

coaching; in de brede zin van het woord. Van ondernemers bij vragen rond ondernemerschap, leiderschap, bedrijfsvoering of gewoon om te sparren. Tot mensen die behoefte hebben aan wat nieuwe inzichten. Van jong tot oud. Verder Reiki, verschillende vormen van massage en nieuwe energie genezing (matrix).


Wat is je website?

http://www.roodinbedrijf.nl


extra website

http://www.evelinebakker.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is leven. Het is weten, liefhebben en zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben altijd sensitief geweest, gebruikte mijn intuitie zonder er bij na te denken . Toch vond ik het moeilijk mijn plaats in te nemen, er gewoon helemaal te zijn. Na een heftige periode van ziektes en trammelant op elk niveau heb ik het afgelopen jaar besloten mijn hart helemaal te volgen. Dat voelt heerlijk!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb mijn werk als coach weer opgepakt, daarnaast richt ik mij op de begeleiding van jongeren (15 - 20 jr) die het gevoel hebben vast te lopen. Dat werk ligt heel dicht bij mijn hart. Verder ben ik op de een of andere manier ineens ingeplugd op een enorm energie/krachten veld. Ik werk als een soort poort om de energie door te brengen aan anderen in een behandeling. Ik ben dit nog aan het ontdekken maar het geeft prachtige en indrukwekkende resultaten.


Mijn advies/quote aan anderen:

Durf te zijn en droom GROOT!


Eveline Bakker left a comment for Hans Meijer
"Ha Hans, leuk dat je een vriendschapsverzoek stuurt!. Als je geinteresseerd bent in mijn gesprekken, dan kun je meer lezen op vuurvrouw.nu.
warme groet,
 
eveline"
Oct 28, 2012
Eveline Bakker left a comment for John Schmeitz
"Ha John, Leuk! Je bent mijn eerste SON vriend! fijn..."
Sep 18, 2012
Eveline Bakker posted a blog post
27 juli 2012. Mijn eerste kennismaking met de council of the orange ray. Hoewel ik al geruime tijd communiceer met energieën in hogere dimensies, was het contact met deze groep nieuw voor mij. De contacten die ik eerder had gingen vooral over mijn…
Sep 3, 2012
Eveline Bakker replied to Marianne Wimmers's discussion Ben je coach? Laat je dan vinden en ondersteun de jongeren van het Future for Life Institute in Mededelingen van leden
"Ha Marianne, Wat een superleuk idee! Natuurlijk doe ik mee. We doen het samen, en samen komen we ver! Ik hoop dat velen volgen.
Eveline Bakker"
Apr 4, 2012
Eveline Bakker posted a discussion in Mededelingen van leden
KOMMA Spirituele ontwikkelgroep.Wat is het?Een brede groep waarbinnen je in vol vertrouwen je blijdschap, verwondering, vragen en zorgen over jouw spirituele ontwikkeling kunt delen met gelijkgestemden. Het doel is maandelijks samen te komen…
Feb 10, 2012

Groepen