Gender

Female


Location

Baarn, Utrecht


Birthday:

January 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

coaching; in de brede zin van het woord. Van ondernemers bij vragen rond ondernemerschap, leiderschap, bedrijfsvoering of gewoon om te sparren. Tot mensen die behoefte hebben aan wat nieuwe inzichten. Van jong tot oud. Verder Reiki, verschillende vormen van massage en nieuwe energie genezing (matrix).


Wat is je website?

https://www.roodinbedrijf.nl


extra website

https://www.evelinebakker.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is leven. Het is weten, liefhebben en zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben altijd sensitief geweest, gebruikte mijn intuitie zonder er bij na te denken . Toch vond ik het moeilijk mijn plaats in te nemen, er gewoon helemaal te zijn. Na een heftige periode van ziektes en trammelant op elk niveau heb ik het afgelopen jaar besloten mijn hart helemaal te volgen. Dat voelt heerlijk!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb mijn werk als coach weer opgepakt, daarnaast richt ik mij op de begeleiding van jongeren (15 - 20 jr) die het gevoel hebben vast te lopen. Dat werk ligt heel dicht bij mijn hart. Verder ben ik op de een of andere manier ineens ingeplugd op een enorm energie/krachten veld. Ik werk als een soort poort om de energie door te brengen aan anderen in een behandeling. Ik ben dit nog aan het ontdekken maar het geeft prachtige en indrukwekkende resultaten.


Mijn advies/quote aan anderen:

Durf te zijn en droom GROOT!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Graag gedaan Eveline en er zullen er meer volgen. Fijn dat je alle informatie, die je doorkrijgt met ons deelt. Belangrijk dat er mensen zijn zoals jij, die dat doen.

This reply was deleted.

Groepen