Gender

Female


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Symposium: Awakening the Dreamer, Changing the Dream


Wat is je website?

http://www.yoonity.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewust-zijn! Dat wij deel uitmaken van een groter geheel. Wij hier niet voor niets zijn. Een aardse functie hebben te vervullen. We hebben duidelijk iets te doen... en niet te praten. En dat wat we doen met liefde doen, voor onszelf, voor de aarde en voor alle levende wezens. In overeenstemming en respect met onszelf en de natuur. Overvloed hoort bij de natuur en voor mij ook bij spiritualiteit. Er is genoeg, we moeten alleen goede keuzes maken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf mijn achtste dacht ik dat ik een kerk moest bouwen voor alle gelovigen. Daarna zijn die gevoelens alleen maar sterker geworden. Bijzondere indruk maakte de film Gandhi op mij. Ongelooflijk wat hij bereikt heeft met geweldloos verzet. Later ook in India geweest bij zijn monument op het meest zuidelijke puntje waar 3 oceanen samen komen. Tutu en Mandela spelen ook een bijzondere rol als het om geweldloosheid gaat. Chopra en de Happinez waardeer ik om wat zij bereikt hebben, namelijk spiritualiteit brengen bij de mainstream. Hoe meer mensen bewust worden hoe beter voor de persoon zelf, de aarde en al dat daarop leeft.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn bedrijf heet Yoonity, het is een Awareness Agency. Gericht op inner en outer awareness bij bedrijven. Yoonity brengt een positieve verandering teweeg door iedereen binnen het bedrijf zich meer bewust te laten worden van zichzelf. Op deze manier zal het bedrijf als geheel naar het volgende niveau van bewustzijn gelift worden. Yoonity realiseert dit door iedereen binnen het bedrijf de 'principles of awareness and sustainability' bij te brengen. Vervolgens worden de vertegenwoordigers ook getraind om dit uit te dragen. Speciaal voor de managers en directie is er tot slot de 'impact and implementation of awareness and sustainability' Met andere woorden: hoe kunnen zij zelf 'the spark of awareness' zijn en blijven binnen hun bedrijf waar iedereen nu de taal van 'bewust-zijn' begrijpt.


Mijn advies/quote aan anderen:

We are not in crisis, we are in creation!


Francisca Wegdam published events
Apr 29
Francisca Wegdam replied to Theo Buijsrogge's discussion Inspirerende bijeenkomsten Spiritueel Ondernemers Netwerk?
"Beste Theo,
Een goed idee!
Om te inspireren zou ik met plezier 'Awakening the Dreamer, Changing the Dream' presenteren. Deze interactieve documentaire is wereldwijd een groot succes. Het neemt je mee op een reis: Waar zijn we nu? Hoe zijn we hier be…"
Mar 24, 2010
Francisca Wegdam left a comment for Mary zinco
"Hi Love, thank you for your very interesting and deep lecture 'Soul Psychology...the missing link'. You walk your talk! YSS Francisca"
Mar 30, 2009
Francisca Wegdam replied to Francisca Wegdam's discussion Is het markten van duurzaamheid wel geloofwaardig?
"Beste Hilde en Theo,
Dank voor jullie feed back.
Wat wil de klant, wat wij (als mens/klanten)?
De boodschap 'duurzaamheid is de normaalste zaak van de aarde' zou van alle kanten gecommuniceerd moeten worden: top-down, en bottum-up. Woorden alleen is…"
Aug 14, 2008
Francisca Wegdam replied to Theo Buijsrogge's discussion Visie en missie
"Hi Theo, ik ben blij met dit mooie overzichtelijke lijstje. Ik ben bezig met het ondernemersplan voor de Vereniging Schone Energie & Mobiliteit, alles komt daar wel aan de orde maar dit is wel erg krachtig zo onder elkaar. Ik ga dit als samenvatting…"
Aug 7, 2008
Francisca Wegdam replied to Jelle's discussion Is geld de missing link?
"Gaat het om het bewustzijn van geld? Of om het bewustzijn van geluk?
Geld en geluk hangt volgens mij niet samen. Dus kan het ook niet de missing link zijn.
Het vinden van je levensdoel maakt gelukkig, ben ik van mening, en is vaak de missing link.
I…"
Aug 7, 2008
Francisca Wegdam posted a discussion
Ik denk hier aan een marketing bureau die 'het groene product' of 'het groene bedrijf' in de markt gaat zetten. Is dat geloofwaardig?Zelf ben ik van mening dat dat niet meer zal werken. Geloofwaardigheid hangt o.a. samen met ervaring van de gebruike…
Aug 7, 2008

Groepen