Gender

Male


Location

Noord-Brabant


Birthday:

April 21


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Sinds zeven jaar ben ik mij bewust geworden van mijn gave, (healing with my hands) waardoor ik mij ben gaan verdiepen in het werken met lichamelijke/geestelijke klachten en energie. Ik heb verschillende workshops gevolgd waaronder Quantum Touch 1, Quantum Touch 2, Quantum-Share, Quantum Allergy en Balance Breathing. Tijdens behandelingen combineer ik dit met andere technieken en methodes, afhankelijk van wat bij de cliënt past. Dit heeft in het verleden geleid tot bijzondere ervaringen en resultaten


Wat is je website?

https://www.beautifulbalance.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij is spiritualiteit een onderdeel van mijn leven! spiritualiteit is voor mij leven in het NU! spiritualiteit is leven, voelen, het delen,bewustwording en zijn.Spiritualiteit is rust vreden en energie,innerlijke groei, vertrouwen, maar vooral LIEFDE!!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door meer te gaan voelen inplaats van te denken, waardoor ik me bewust werd van mijn ongelofelijke mooie en sterke energie en innelijke rust, en alles daaraan vooraf het verleden los te laten, waardoor ik nu ben wie ik wil zijn!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben nu net sinds kort begonnen met mijn praktijk als natuurgeneeskunde, het werken als healing therapeut. Voornaamste behandelmetode is Quantum Touch, en tijdens mijn behandelingen van de cliënten krijg ik geregend hulp van boven, zij laten mij vaak een boodschap zien of horen waar ik de cliënt weer mee kan helpen op lichaamlijk of geestelijk gebied.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef in het NU met je HART!!


Gert de Fijter posted a video
A few stories on the effects of Quantum-Touch
Apr 29, 2020
Gert de Fijter commented on Samantha's blog post De Liefde
"Alles is Liefde!! :-)"
Feb 8, 2013
Gert de Fijter left a comment for Cornelle Sterk
"Wat een geweldig mooi werk doe jij Cornelle zoals ik kan lezen op jou mooie website relax-4life! En wat een mooi en dankbaar werk mag jij ook doen op deze mooie wereld!!"
Nov 15, 2012