Gender

Female


Location

regio Den Bosch


Birthday:

April 2


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vanuit mijn huidige werkzaamheden en ervaringen met particulieren, ben ik op dit moment bezig met het oprichten van een bedrijf om mij tevens te richten op de zakelijke markt. Ik begeleid mensen, die hoogsensitief zijn en daar hinder of onevenwichtigheden van ondervinden, om weer in contact te komen met hun eigen kern. Met behulp van mijn intuïtieve vermogen en o.a. de eenvoudige technieken uit de Sensi-therapie is het mogelijk om oorzaken van terugkerende ongemakken op mentaal en/of fysiek gebied te traceren en op te lossen. Ervaring leert dat 3 - 5 behandelingen voldoende zijn om iemand vanuit sensitiviteit te brengen naar een gevoel van gelukzaligheid. Bedrijven wil ik de mogelijkheid bieden om (hoogsensitieve) medewerkers, die door omstandigheden uit evenwicht zijn geraakt (burnout), te begeleiden naar en weer in contact te brengen met hun eigen kern.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij de mate van bewustzijn die je in het dagelijkse leven toepast. De schoonheid van de natuur is zichtbaar in mens, dier, plant en edelsteen. Het is "a way of life".


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door omstandigheden in mijn persoonlijk leven en het zoeken naar antwoorden. Wanneer je leert je naar binnen te keren om antwoorden te zoeken, blijkt het heel eenvoudig. Het hele leven is eenvoudig wanneer de universele wetten worden begrepen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik gebruik mijn (spirituele) gaven in mijn werk om mijn medemens te laten ervaren dat ook hij of zij er toe doet en uniek is en evenveel waarde heeft als elk ander.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wanneer iedereen in harmonie is met zichzelf, wordt de wereld een paradijs!


Heleen van den Berg replied to Theo Buijsrogge's discussion Inspirerende bijeenkomsten Spiritueel Ondernemers Netwerk?
"Hi Theo,

Ook mij lijkt het een leuk idee. Ik zelf ben meer geïneresseerd in 'wie je bent' dan 'wat je doet'. Netwerken doen we al zoveel als het erop aankomt. Gewoon lekker keuvelen en uitwisselen met elkaar zonder programma, het regelt zich…"
Mar 4, 2010
Heleen van den Berg left a comment for Workshops in Frankrijk
"Hi Yolande, wat was je motivatie tot deze uitnodiging? Gewoon belangstelling :)
In ieder geval leuk dat we elkaar hier ontmoeten.
Fijne week verder,
Hartegroet,
Heleen"
Jan 12, 2010
Heleen van den Berg replied to Paul Fedder's discussion Maak jij je Dromen waar door Doelen te stellen? Of laat jij leiden door je Ziel?
"Voor mij is het vooral 'luisteren' in de meest brede zin van het woord. Eigenlijk het opvangen van signalen. Iets wat soepel verloopt in mijn leven en relatief weinig energie kost, zijn stappen op mijn pad. Vooral dagelijks afstemmen op de Bron en…"
Nov 19, 2009
Heleen van den Berg replied to Martijn Meima's discussion Verander de wereld, begin bij jezelf
"Allemaal waarheden.
Wanneer je anderen wilt helpen, zul je zover kunnen helpen tot wat je zelf hebt opgeruimd aan onverwerkt verleden. Wat je nog niet hebt verwerkt projecteer je op de ander en die spiegelt weer, zodat jij het kunt oppakken ... een…"
Nov 19, 2009
Heleen van den Berg left a comment for Mayke Gorissen
"Ha Mayke,
Ja mooi hè die timing, voelde op dat moment als een knipoog van de Engelen ;)
Het was prima die dagen. Ik had het hele weekend mijn agenda nogal vol staan en dus heb ik ze overal mee naar toe genomen. Wanneer komen ze bij jou? In ieder…"
Nov 11, 2009
Heleen van den Berg left a comment for Mayke Gorissen
"Beste Mayke,

Ik ben net toegetreden tot het spiritueel netwerk en zie je klankschalen avond op 5 nov.
Kan ik me daarvoor aanmelden?
Ik hoor het graag van je.
Hartelijke groet, Heleen van den Berg"
Nov 1, 2009