Gender

Female


Location

Hoorn, Noord-Holland


Birthday:

March 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talent is mensen te helpen hun totale potentieel te ontwikkelen, waardoor zij hun natuurlijke talent aan de oppervlakte brengen en dit vanuit de eigen motivatie - omdat zij hier zelf! voor kiezen - in te zetten in hun leven en in hun werk. IMensen zijn hierdoor van betekenis voor zichzelf en hierdoor júist van betekenis in relatie tot anderen, bedrijf of organisatie. Ik leer mensen zichzelf ontwikkelen door hen kennis te laten maken met gedachtenwetenschap, waardoor zij o.m. leren zich niet langer te identificeren met blokkerende gedachten/overtuigingen m.b.t. zichzelf, die hen ervan weerhouden hun levensdoel(en) waar te maken. Ik leer mensen inzicht krijgen in hun denkgeest (spirit), in de 'onwerkbaarheid' van hun huidige manier van denken, waardoor inzicht in en begrip ontstaat voor hun huidige manier van handelen m.b.t. hun levens-/werksituatie. Ik help mensen zichzelf! helpen om vanuit hun potentieel - vanuit het geloof in hun vermogen, het mogelijke, het denkbare t.o.v. zichzelf - hun leven doel-bewust naar een hoger niveau te tillen.


Wat is je website?

https://www.hnr-academy.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit heeft voor mij alles te maken met het ervaren van je Zelf, wat Het Ultieme Is. De ervaring waar we diep van binnen allemaal naar op zoek zijn. We laten ons Zelf zo blokkeren door onze ego-ische belemmerende (angst)gedachten, waardoor we niet bij onze kern, onze Waarheid komen en onbewust kiezen te leven in een illussie die wij voor waarheid aannemen. Spiritualiteit leert je leven naar wie je werkelijk bent: jij, zonder je gedachten wat De Ervaring is. Spiritualiteit geeft toegang van lijden naar leiden. Leven is en blijft een prachtig spel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht groeide door mijn interesse in het bewust-zijn van de mens. Vragen als: wat is de betekenis van Leven? Wat is het doel? En hoe komt het dat er zo veel ongeluk en problematiek ervaren wordt in een maatschappij waar werkelijk alles aanwezig is? Ik zelf speelde hierin een grote rol omdat ik één van de velen was op zoek naar het ultieme.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn werk houdt zich bezig met de denkgeest (spirit) van de mens. Ik doceer gedachtenwetenschap en train/coach mensen om hun vicieuze (denk)cirkel te doorbreken m.b.t terugkerende ongewenste situaties, gebeurtenissen in hun leven en in hun werk. Ik leer veel van mijn deelnemers, zij houden mij een spiegel voor, zoals ik hen weerspiegel en het maakt dat ik mij levend voel. Mijn werk is mijn passie, mijn natuurlijke talent. Iedereen is geboren met een natuurlijk talent en met creativiteit om dit vorm te geven. Het is de bedoeling hier gebruik van te maken en je Zelf niet te laten blokkeren door je eigen belemmerende gedachten(patronen) t.o.v. jezelf. Ik gun Ieder Een zijn natuurlijke talent te (her)ontdekken, te (her)kennen, dit in te zetten en te ervaren. Wat is er nu mooier dan nooit het gevoel te hebben dat je naar je werk moet! en je op die manier te mogen ontwikkelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

'Er zijn geen problemen, tenzij je er één denkt!'


Helen Letschert left a comment for Margriet Verhulst
"Hoi Margriet,
 
Dank voor je uitnodiging!
Een ego is snel gestreeld.
Mijn Zelf stelt mij nu de vraag: wat mag ik voor jou betekenen?
 
Lieve groet,
Helen
 "
Apr 27, 2011
Helen Letschert replied to Gerda Kamp's discussion Voor jezelf beginnen in Coaches
"hallo beste Gerda,
Wat een mooi initiatief!
Ik denk dat de KvK jouw vragen prima zou kunnen beantwoorden.
Het opzetten van een bedrijf is een proces dat ontstaat in de gedachte en wat stap voor stap vorm aanneemt m.b.t de doelen die je jezelf stelt.…"
Jan 23, 2011

Groepen