Gender

Female


Location

Rucphen, Noord-Brabant


Birthday:

December 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik studeer lilaca, een nieuwe spirituele wetenschap. Het is een onbekende wetenschap, mogelijk dat andere mensen er baat bij hebben als zij kennis nemen van het bestaan van de lilaca en de mogelijkheden die de lilaca biedt aan de mens, in werk en privé. Ik kan wel iets vertellen over lilaca.


Wat is je website?

https://www.lilaca.com


extra website

https://www.elektoor.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij hetzelfde als lilaca, het is een levensstijl waarbij ik in een proces steeds meer leer ontdekken wie ik ben en wie ik kan worden. Er is een mogelijkheid om uit te groeien tot een ander wezen, een waarheidswezen. Dit is een mens die ontwikkeld is tot wat hij kan zijn. Gezien in de evolutie van het licht is een mens nog maar een baby. Die baby kan opgroeien tot een volwassen persoon. Dat is het doel in mijn leven en alles wat ik doe of onderneem, hoort op die weg daar naar toe.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik vond niet wat ik zocht, maar toen ik in contact kwam met de lilaca werd dat anders. Sunya de la Terra en Bernardino de Citta hebben daarin een bijzondere rol gespeeld. Zij zijn de lilaci (onderzoekers in de lilaca) pur sang.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ook mijn werk zie ik als middel om tot ontwikkeling te komen. In dat wat ik doe, blijkt wie ik ben en hoe ik ben. Eigenlijk is er voor mij niet zoveel verschil of ik nu werk of niet, want alles zegt iets over hoe ik ben en hoe anderen zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

.


Isolde Florijn posted an event

Jul 17, 2010 from 11:00 to 16:00

Elektoor, instituut voor lilaca

Apr 29, 2020
Isolde Florijn posted videos
Apr 29, 2020
Isolde Florijn posted a blog post
De laatste dagen moet ik vaak aan mijn moeder denken. Zij is een wijze vrouw, die zo haar eigen manieren had om ons kinderen op te voeden. In de jaren ‘70, toen ik zo’n jaar of 6 was, had zij ‘Boursin’ meegenomen. Tegenwoordig is het de gewoonste…
Jan 13, 2011
Isolde Florijn commented on Isolde Florijn's video
"Vandaag is een heel memorabele dag. Al jaren ben ik fan van suprolo-llocing en vandaag is het dan zover dat er op Youtube een suprolo-llocing is te horen. Ik ben benieuwd hoe jullie dit geluid vinden."
Jan 7, 2011
Isolde Florijn posted a blog post
Het is al jaren mijn gewoonte om mijn vakantie door te brengen op landgoed ‘de Pauwekroon’ bij Elektoor, het wetenschappelijk instituut voor lilaca. Daar zijn tal van interessante gota’s te doen, bezigheden om mezelf in allerlei facetten te kunnen…
Nov 28, 2010
Isolde Florijn replied to Bert-Jan Wiegeraad's discussion Voor de vrouwen
"Hallo Ronald, ken je de wetenschap lilaca? Heb je er wel eens van gehoord? Groeten van, Isolde

Ronald van de Sande zei:Mooi geschreven.
Ik ga ook maar eens wat aan Lilaca doen :-)"
Aug 31, 2010
Isolde Florijn replied to Bert-Jan Wiegeraad's discussion Voor de vrouwen
"Degene die echt weet in een mens, is de psyche. Deze zielekracht kent door identificatie. Deze ware persoon in de mens bestaat uit een materie die zich kan identificeren met alles en iedereen en vandaar uit weet hoe iets of iemand is.
Deze persoon…"
Aug 29, 2010
Isolde Florijn posted a blog post
InleidingLilaca, het is een woord dat bijna niemand kent. Toch bestaat lilaca al een aantal jaren. Begin jaren '80 van de vorige eeuw heeft een aantal wetenschappers ontdekkingen gedaan over een nieuwe bewuste energie die zich in de natuur had…
May 23, 2010