Gender

Female


Location

Rucphen, Noord-Brabant


Birthday:

December 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik studeer lilaca, een nieuwe spirituele wetenschap. Het is een onbekende wetenschap, mogelijk dat andere mensen er baat bij hebben als zij kennis nemen van het bestaan van de lilaca en de mogelijkheden die de lilaca biedt aan de mens, in werk en privé. Ik kan wel iets vertellen over lilaca.


Wat is je website?

https://www.lilaca.com


extra website

https://www.elektoor.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij hetzelfde als lilaca, het is een levensstijl waarbij ik in een proces steeds meer leer ontdekken wie ik ben en wie ik kan worden. Er is een mogelijkheid om uit te groeien tot een ander wezen, een waarheidswezen. Dit is een mens die ontwikkeld is tot wat hij kan zijn. Gezien in de evolutie van het licht is een mens nog maar een baby. Die baby kan opgroeien tot een volwassen persoon. Dat is het doel in mijn leven en alles wat ik doe of onderneem, hoort op die weg daar naar toe.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik vond niet wat ik zocht, maar toen ik in contact kwam met de lilaca werd dat anders. Sunya de la Terra en Bernardino de Citta hebben daarin een bijzondere rol gespeeld. Zij zijn de lilaci (onderzoekers in de lilaca) pur sang.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ook mijn werk zie ik als middel om tot ontwikkeling te komen. In dat wat ik doe, blijkt wie ik ben en hoe ik ben. Eigenlijk is er voor mij niet zoveel verschil of ik nu werk of niet, want alles zegt iets over hoe ik ben en hoe anderen zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

.