Gender

Female


Location

Utrecht


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben sterk in het verbinden van hart en ratio, zowel in het rationeel benaderen van zaken, als inleven en gevoel hieraan koppelen. Zaken helder maken voor een ander, een stuk inzicht in een proces, blokkering, gedachtegang of gevoel.


Wat is je website?

http://nini333.hyves.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiriualiteit heeft voor mij weinig met zweven te maken heeft, maar juist met aarden, met in het hier en nu zijn, met het een zijn met alles en iedereen om je heen. En vooral om echt van jezelf te houden en je leven in handen te kunnen leggen van the Divine. Het is meer het op een lijn zijn van je hart, hoofd en buik en al je chakra's die een en dezelfde melodie in harmonie spelen. Ik sta midden in deze wereld, voor mij geen teruggetrokken bestaan. Maar spiritualiteit uit zich bij mij meer in het bewust leven, in mediteren, in goed zijn voor de mensen en wereld om je heen en niet te vergeten: lief zijn voor jezelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het afgelopen jaar is een transformatie voor mezelf geweest. Alle grond verdween onder mijn voeten en dan is het tijd om de confrontatie aan te gaan met alles wat je al jaren weet, maar overheen bent gestapt. Ook mijn reis naar Schotland afgelopen zomer heeft een verandering teweeg gebracht. Er is een verschil tussen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde en dit ook voelen. Ik heb veel steun aan de levenskrachtkaarten en aan het boek van Eileen Caddy: Opening doors within. Verder brengt alles en iedereen op je pad je inzichten en daar ben ik heel dankbaar voor. Sinds ik loslaat en mijn leven minder controleer of probeer te controleren, gebeuren er de meest fantastische dingen. Dus stel je open en geniet!!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk als HR-consultant en houd me op dit moment vooral bezig met het invoegen van principes van beziel(en)d leiderschap en ondernemerschap. Ik zou me hier echter veel meer mee bezig willen houden, dus als iemand een tip heeft, houd ik me aanbevolen! Ik ben bestuurslid bij Indigo Soulstation, een radiozender die een stuk bewustzijn probeert te brengen in de wereld.


Mijn advies/quote aan anderen:

Verandering begint bij jezelf in kleine stappen en breidt zich uit in cirkels van liefde, licht en kracht, dus begin bij jezelf om de wereld te veranderen!


Janine left a comment for Hanneke van Gent
"Hai Hanneke,

Ik zag je oproep via adviseurs. Ik vind het leuk om te brainstormen en mee te denken over nieuwe ideeen. Dus als je hulp kunt gebruiken, laat maar weten!

Janine"
Oct 6, 2008
Janine left a comment for Ian van Lidth de Jeude
"Hai Ian,

Wat leuk dat je lid bent geworden! Hoe gaat het met je? Ondertussen is er een hoop aan het gonzen, maar het wordt nog weinig concreet... Maar ik houd je op de hoogte en we zien elkaar weer in oktober.

Groet,
Janine"
Sep 15, 2008

Groepen