Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

August 6


Age:

69


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Veelzijdig in de kunsten, als producent om creatief en inventief zaken handen en voeten te geven en als coach als supportende ziel. Met het laatste ben ik als ervaringsdeskundige proved gebleken en wil graag de ander uitzicht geven dat je in dit leven altijd weer keuzes kan maken om met plezier en meer in balans de regie over je eigen leven te houden.


Wat is je website?

http://www.hgsupport.nl


extra website

http://www.aardpeer-projecten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

We weten eigenlijk zo weinig; in deze beheersbare samenleving wordt te vaak en te snel geoordeeld. Er is veel meer onder de horizon. Spiritualiteit heeft een grotere plek in mijn leven gekregen. Zoals ook kwantumfysica.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Zo'n 10 jaar geleden liep ik een lyme-disease op, een behandeling liet op zich wachten; via een alternatieve arts liep ik een ervaring op met resonatie-therapie. Het gaf me meer inzicht wat angst mentaal en fysiek bij je teweeg kan brengen. Later via Vipassanameditatie meer in het stressfenomeen gedoken waar voor mij veel antwoorden liggen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Met wat ik met het voornoemde inzichten aangeduid heb gebruik ik dagelijks in mijn leven en werk. Na veel tegenslagen kan ik met een (glim)lach verder. Mijn drive ligt tot mijn 80ste zeker een actief en werkzaam leven te hebben. Mooie gerania heb ik op mijn balkon.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wil je je geluk of je gelijk? Je kan altijd kiezen.


Hanneke van Gent published events
Apr 29
Hanneke van Gent left a comment on Adviseurs
"Ben onlangs gevraagd creatieve, spirituele mensen te koppelen rond vraagstukken bv waar nu wachtende treinreizigers op een station minder in de stress gaan raken en een doorgaans saai bedrijfsgebouw met meer vitaliteit en creativiteit te verbinden…"
Aug 28, 2008
Hanneke van Gent replied to Hanneke van Gent's discussion oordeelvorming
"Dag Annedien,
Een goeie!! Het is niet zozeer een oordeel - maar door diverse indrukken heb ik een beeld gevormd wat me verontrust - als beeldend kunstenaar en coach kom ik dat veelvuldig tegen.
Ik ervaar dat veel mensen eronder lijden.
Helaas moet…"
Aug 18, 2008
Hanneke van Gent replied to Hanneke van Gent's discussion oordeelvorming
"Dag Hilde,
Dank voor je aanvullende omschrijving - die klinkt als een klok. Met liefde en zelfvertrouwen komt de mens zo-ie-zo meer vooruit. Ik moet de aanzet tot discussie van mijn kant stil zetten want ik wil en moet me op andere zaken focussen.…"
Aug 18, 2008
Hanneke van Gent replied to Hanneke van Gent's discussion oordeelvorming
"Dank je Theo je aanbeveling is een mooie aanvulling op mijn verzamelactie over oordeelvorming
helaas reageer ik pas nu - ben momenteel veel te druk met ander werk en moet zelfs de discussie tijdelijk sluiten. We spreken elkaar tzt groet Hanneke…"
Aug 18, 2008
Hanneke van Gent posted a discussion
Wat schort nu aan het voorgaande - ik heb een reactie gehad en dan niet eens via deze site. Is het geheel te algemeen gesteld? Dan stel ik het eens anders: als je iemand ontmoet - maakt niet uit waar/hoe snel bepaal je of je de ander…
Jul 28, 2008
Hanneke van Gent left a comment for Hans Anneveld
"Hi Hans, leuk jou hier ook te treffen - buiten het Xingnetwerk om heeft het hiermee mooie zoniet meer overeenkomsten."
Jul 21, 2008
Hanneke van Gent left a comment on Coaches
"Mentaal en fysiek ben je als het ware een chemisch vat; je kan aan je gezondheid werken zodat je vitaal leuk oud kan worden"
Jul 16, 2008

Groepen