Gender

Female


Location

Eindhoven, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben een doorgewinterde doelgerichte project- programma- interim en/of informatimatiemanager. Ik help doelen te bereiken. Samenwerken, plezier en focus


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een manier van omgaan met elkaar, intuitie, vertrouwen, passie, energie en plezier


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het was E.Goldrath die begin '90 het boek Het Doel schreef. Daarin rekende hij af in bedrijven met het kostenparadigma en beschreef hoe veel meer opbrengst en plezier een bedrijf zou hebben als afdelingen samen aan haar belangrijkste doel te laten werken: gezond zijn. Maar ook dat gezocht moest worden naar de bottleneck(s) die dit doel in de weg stond en dat deze dan ook waar nodig gezamenlijk aangepakt zou moeten worden om Het Doel nog meer te versterken.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Persoonlijk heb ik mij altijd gericht op het bereiken van doelen door krachten te bundelen en samenwerking in te richten. Elkaar helpen vooruit te komen, levert positieve reacties op en die energie komt het werk ten goede. Moeilijk maar wel heel belangrijk: Blijf bij je waarden en normen. Blijf jezelf. Het is vallen en opstaan, niet bij de pakken neer gaan zitten.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je leeft maar 1 keer, grijp je kans


Jenny Griep left a comment for Tobias Dijkstra
"Dag Tobias, bedankt voor je uitnodiging. Als je een keer met me wil mailen over wat wij voor elkaar kunnen betekenen, prima. Voor nu, een fijne dag. Groeten, Jenny"
Aug 5, 2009