Gender

Female


Location

Eindhoven, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben een doorgewinterde doelgerichte project- programma- interim en/of informatimatiemanager. Ik help doelen te bereiken. Samenwerken, plezier en focus


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een manier van omgaan met elkaar, intuitie, vertrouwen, passie, energie en plezier


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het was E.Goldrath die begin '90 het boek Het Doel schreef. Daarin rekende hij af in bedrijven met het kostenparadigma en beschreef hoe veel meer opbrengst en plezier een bedrijf zou hebben als afdelingen samen aan haar belangrijkste doel te laten werken: gezond zijn. Maar ook dat gezocht moest worden naar de bottleneck(s) die dit doel in de weg stond en dat deze dan ook waar nodig gezamenlijk aangepakt zou moeten worden om Het Doel nog meer te versterken.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Persoonlijk heb ik mij altijd gericht op het bereiken van doelen door krachten te bundelen en samenwerking in te richten. Elkaar helpen vooruit te komen, levert positieve reacties op en die energie komt het werk ten goede. Moeilijk maar wel heel belangrijk: Blijf bij je waarden en normen. Blijf jezelf. Het is vallen en opstaan, niet bij de pakken neer gaan zitten.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je leeft maar 1 keer, grijp je kans


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Dag Jenny,

  Leuk je mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd. Als je belangstelling/zin hebt ben je van harte welkom. je kunt je aanmelden via www.creascopie.ning.com. Neem ook eens een kijkje op de website van het centrum www.creascopie.nl

  HARTegroet,
  Jolanda Simons.
 • Beste Jenny,

  Sorry voor de typfouten in de aanhef.

  Groetjes,

  Bert-Jan.
 • Bste Janny,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.