Gender

Female


Location

Noord-Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik zet mijn enthousiasme en openheid en kwetsbaarheid in om mensen uit te dagen te leven en te werken vanuit authenticiteit. De sleutel is hierbij om mensen te leren onvoorwaardelijk van zichzelf te houden.


Wat is je website?

https://www.veranderjewereld.nl


extra website

https://liefdedelen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij leven met het hoofd in de wolken en met de voeten in de klei. Door mijn genezingsproces van borstkanker, in 2011 en de dood van mijn broer die in diezelfde periode plaatsvond, heeft spiritualiteit voor mij een nieuwe betekenis gekregen. Mijn broer is mijn gids geworden, het is heel bijzonder om contact te hebben met iemand vanuit een andere wereld en boodschappen te krijgen die ik niet meteen begrijp maar die mij altijd verder helpen. Spiritualiteit is voor mij verbonden met onvoorwaardelijke liefde. Ik schrijf over dit proces op http://www.mijngenezing.com


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn eigen groeiproces op het gebied van relaties en hoe ik deze als biseksuele en polyamoreuze vrouw vormgeef. Dit jarenlange proces heeft ertoe geleid dat ik meer en meer spiritueel ben gaan denken en leven. Door de satsang transmission training in 2010 heb ik ervaren dat iedereen in essentie in liefde aan elkaar verbonden is. Dit sluit helemaal aan bij mijn werk als relatiecoach voor ingewikkelde liefdesrelaties waarbij oa polyamorie en vreemdgaan een rol speelt: iedereen kan liefde voelen voor meerdere mensen. De manier waarop je je relatie wilt vormgeven, monogaam of niet, ligt daar los van.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn vak als coach en trainer is spiritualiteit een de leidraad in mijn werk. Ik zie bewustzijn, bewust en met aandacht leven, met respect voor mens, natuur en dier, openstaan voor veranderingen en met aandacht in het hier en nu zijn, als spiritualiteit. In coach en leef vanuit intuitie en zet daarbij mijn mannelijke kwaliteiten in voor sturing en om zaken te bereiken. Vanuit deze balans kan ik iedere dag stralen. Voor mij is het een basislevenshouding.


Mijn advies/quote aan anderen:

Als angst is wat je tegenhoudt is lef wat je dient te ontwikkelen!


Leonie Linssen posted a blog post
Afgelopen week mocht ik genieten van de kundige trainersvaardigheden van Alex Vartman, een Australische goeroe die voor het eerst sinds 9 jaar weer Satsang gaf. In een Satsang gebruik je de wijsheid van de kring waarbij je door middel van…
Jan 28, 2010