Location

Utrecht


Birthday:

December 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Creatieve talent (Veelzijdig Beeldend kunstenaar) Improvisatie talent Optimisme Flexibel denken Sociaal voelend Taalgevoel ook snel in het aanleren van buitenlandse talen Muzikaal Gevoelig Absoluut Fotografisch Kleur-geheugen Veelzijdige materialen en technieken kennis


Wat is je website?

https://Ik ben bezig met het bouwen van nieuwe website.....!


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

. Het is net zo verweven met mijn leven als de Beeldende Kunst en als adem halen. " ÏT IS A WAY OF LIFE TO ME."


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Allereerst: Door het leven gaan, mijn weg lopen...eigen oorspronkelijke visie op de wereld,opleiding(en),seminars, workshops,veel en lang gereisd, veel gelezen (D.Chopra,Osho,Edgart Tolle, Drunvalo Melchicedek, Liz Green,.N.Fryday,M.French,C.Hite e.a),mijn beeldhouwdocent en grote vriend Atze, muziek maken en nog veel meer...


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik schilder, teken, fotografeer, observeer, voel, kijk en ik kan door sommige mensen die op mijn pad komen erg geprikkeld en uitgedaagd worden in mijn talenten en ook van mens tot mens. Grenzen bij mijzelf en anderen opzoeken, daar dan letterlijk iets mee doen ,visueel maken in mijn werk.Dis-harmonie proberen om te buigen naar uiteindelijk Eenheid en Harmonisch samen laten gaan van de dingen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Haal Elke Dag Het Beste Uit JeZelf en begin NU!


M.A.C.Blijdenstijn left a comment for Workshops in Frankrijk
"Hallo Yolande,
Nee, ik denk dan dat je mij niet goed begrepen hebt. Ik ben zelf al jarenlang gekwalificeerd docent en Beeldend Kunstenaar. Ik wil wel als Gast-docent iets voor jou komen doen, maar assisteren is niet echt de bedoeling, in die zin dat…"
Feb 21, 2010
M.A.C.Blijdenstijn left a comment for Workshops in Frankrijk
"Hallo Yolande,

Ik kwam op jouw pagina hier bij Spritueel Ondenemers terecht en voelde me hier meteen "senang"!
Ik heb mij hier net vandaag aangemeld en ik voelde me hier nog een beetje een "kat in een vreemd pakhuis"! Totdat ik dus bij toeval hier…"
Feb 19, 2010