Gender

Female


Location

Houten


Birthday:

May 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door het combineren van mijn medische kennis en ervaringen met betrekking tot coaching, kan ik inzichten van anderen vergroten in relatie tot de harmonie tussen het brein en lichaam. Ik laat mensen zien over welke innerlijke wijsheden in helende krachten zij reeds beschikken en hoe zij deze eigen hulpbronnen kunnen inzetten om in beweging te komen. Ik begeleid mensen die zijn vastgelopen in hun persoonlijke groei, door ziekte en / of stress. Als arts en coach ben ik een reisgids voor mensen die een steuntje in de rug willen hebben bij het omgaan met hun klachten en beperkingen die zij ervaren en het optimaliseren van de kwaliteit van hun leven.


Wat is je website?

http://www.emovatie.nl


extra website

http://https://www.facebook.com/emovatie.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent in eerste instantie dat ik mezelf ken, bewust ben van wie ik ben, wat mijn persoonlijke missie is, welke talenten ik heb en welke vaardigheden ik nog te ontwikkelen heb. Vanuit de acceptatie van wie ik ben kan ik verder groeien en ook bijdragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is geroeid door de ontmoetingen met inspirerende mensen die ik heb mogen ontmoeten tijdens de opleidingen bij de ALBA academie en NLP academie en alle netwerkbijeenkomsten. In het bijzonder ben ik geïnspireerd door David Shepard en Joe Dispenza. Beide heren heb ik in persoon mogen ontmoeten en bij David heb ik meerdere Master classes gevolgd.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Tijdens mijn spreekuren als medisch adviseur kan ik de clienten die ik zie, een persoonlijk advies mee geven, en soms verwijzen naar een hulpverlener die hen verder kan begeleiden in hun zoektocht het verminderen van de belemmeringen die ze ervaren. Als medisch coach maak ik vooral gebruik van datgene wat mensen zelf aan hulpbronnen hebben. In mijn eigen praktijk nodig ik mensen uit om op ontdekkingstocht middels diverse cognitieve en creatieve processen. Spiritualiteit dient zich dan in een breed scala van uitingsvormen daarbij als vanzelf aan. Het gebeurd gewoon en ik bied mensen de ruimte om die ervaringen te doorleven en zo tot inzichten te komen, waarmee zij verder kunnen.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Lekker in je Lichaam" is voor iedereen mogelijk!


Manuela de Klaver left a comment for Liesbeth Bakker
"Hartelijk dank voor het vriendschapsverzoek. Ben benieuwd naar de aanleiding van je verzoek. Alle goeds voor 2016!"
Jan 4, 2016
Manuela de Klaver posted photos
Nov 2, 2014