Gender

Female


Location

Almere


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

met mijn coaching en trainingen op het gebied van zingeving, energie en passie, missie en visie voor zowel particulieren als professionals en organisaties.


Wat is je website?

https://heartconnection.nl


extra website

https://anhnederland.ning.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij de zoektocht naar wat mij zingeeft in dit leven. Naar mijn passie en wat ik hier kom doen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid door het gevoel dat het leven meer is dan wat zichtbaar is. Daartoe heb ik de Mind and Body coaching opleiding gevolgd bij de Roy Martina Experience. Hier heb ik enorm veel geleerd over het loslaten van emoties en het transformeren van emotionele blokkades. ook het inzetten en vrijmaken van mijn enorme innerlijke kracht.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Wat ik over mijzelf heb geleerd en ervaren en de technieken die ik daarbij heb gebruikt en geleerd, zet ik nu in bij de coachings sessies en de trainingen die ik geef.


Mijn advies/quote aan anderen:

Be the change, share your passion, make a difference (ANHglobal.org)


Marcelle de Bruin left a comment for Theo Buijsrogge
"hoi Theo, ken je de ANH? en zou je evt geinteresseerd zijn om te bekijken of er wat gecombineerd kan worden met deze twee netwerken? Bij de ANH Nederland zitten nl ook allemaal mensen die gepassioneerd zijn om hun ideeen in en via hun werk vorm te…"
Jul 12, 2008