Gender

Female


Location

Barendrecht


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

mensen op een creatieve, helende , manier weer in beweging laten komen na ziekte en hierbij begeleiden om weer deel te nemen aan het leven. Momenteel ben ik bezig in een reintegratietrajekt om mijn werk hier van te maken en datgene te gaan doen waar ik 'hier' voor ben gekomen.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij bewust leven, verbonden zijn met mezelf en de ander en hier op aarde de harmonie, liefde en heelheid van de andere dimensie trachten neer te zetten door middel van mijn talenten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit verlangen is er altijd geweest, maar mijn vader heeft hierin een zeer grote rol gespeeld. hij was theosoof en bij ons thuis werd hier altijd wel over gesproken. Toen hij overleed 13 jaar geleden heb ik gezegd verder te gaan waar hij was gebleven. Ook heeft John Lester, een dierbare vriend een grote rol gespeeld in mijn leven. De liefde die deze man uitstraalt heeft me zeer geraakt.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door middel van mijn 'zijn' tracht ik die sfeer van harmonie neer te zetten, verbinding te maken met de ander , en net dat ietsje meer te brengen dan het 'oppervlakkige'. Ik hoop in mijn toekomstige werk echt mezelf neer te kunnen zetten en datgene te gaan doen waar mijn hart van gaat zingen en daardoor ook de ander te raken en te inspireren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees wie je bent in je diepste zijn en geef je levenservaring door!


Miranda Degenaars left a comment for Jan Smit
"Hallo Jan, je moet even mijn geheugen opfrissen hoor..... heb een tijd door omstandigheden niet achter de comp. gezeten. Heb wel mijn verhaal op de site hier en die van jou gezet. Hartegroet,Miranda"
Jun 29, 2009
Miranda Degenaars commented on Miranda Degenaars's blog post Dit is mijn droom!
"Dank je Gertrud voor je warme reactie! Dat geeft altijd een fijn gevoel en sterkt me in mijn ideeen.
De site van de emergingearthangels is mooi en wat ik daar las vond ik heel veel herkenning in. Het raakte me en voelde weer dat ik er niet alleen…"
May 10, 2009
Es Goose commented on Miranda Degenaars's blog post Dit is mijn droom!
"Misschien heb je hier iets aan:

http://www.emergingearthangels.com/"
May 8, 2009
Es Goose commented on Miranda Degenaars's blog post Dit is mijn droom!
"vooral geen zorgen gaan maken, overgeven en je plan schrijven - daarmee zet je hem in de energie! Heel veel succes. Klanten komen als je er klaar voor bent, zowel inhoudelijk als in aantal krijg je precies wat bij je past. Heb ik zelf ook mogen…"
May 8, 2009
Miranda Degenaars commented on Miranda Degenaars's blog post Dit is mijn droom!
"Ha Thally, dank voor je reactie. Inderdaad, we zijn gelukkig oneindig veel meer dan onze angst, onze gedachten, onze gevoelens, emoties en ons lichaam. Soms identificeren we ons daar te veel mee. Als we er soms boven uit kunnen stijgen en als een…"
May 6, 2009
Thally Sangster commented on Miranda Degenaars's blog post Dit is mijn droom!
"Ha Miranda,

Ik vind je levensloop prachtig en herken hier ongelofelijk veel van. Ben het volkomen met je eens dat angst de grootste boosdoener is.

Pas op het moment dat die je niet meer gevangen houdt gaat de wereld open. Ik spreek uit ervaring.…"
May 5, 2009
Miranda Degenaars posted a blog post
Ik ben Miranda Degenaars en werk al diverse jaren in de sportwereld. Vanaf 1995 ben ik ziek geworden en wist eigenlijk al lang dat ik in deze organisatie niet meer op mijn plek was. Na mijn ziekteperiode ben ik een opleiding gaan volgen bij het Int.…
May 5, 2009
Miranda Degenaars left a comment for Jan Smit
"Fijn, bedankt voor je reactie. En plezier met het DOEN!, Miranda"
Apr 24, 2009
Miranda Degenaars left a comment for Jan Smit
"Hallo Jan Smit,

Mooi iniatief vwb. de krant en het promoten van.......mensen die iets qua bewustwording van de samenleving willen doen. Ik wil je graag een keer mijn verhaal mailen. Ik zit in een integratietrajekt en weet eigenlijk al lang wat ik…"
Apr 24, 2009