Gender

Female


Location

Barendrecht


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

mensen op een creatieve, helende , manier weer in beweging laten komen na ziekte en hierbij begeleiden om weer deel te nemen aan het leven. Momenteel ben ik bezig in een reintegratietrajekt om mijn werk hier van te maken en datgene te gaan doen waar ik 'hier' voor ben gekomen.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij bewust leven, verbonden zijn met mezelf en de ander en hier op aarde de harmonie, liefde en heelheid van de andere dimensie trachten neer te zetten door middel van mijn talenten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit verlangen is er altijd geweest, maar mijn vader heeft hierin een zeer grote rol gespeeld. hij was theosoof en bij ons thuis werd hier altijd wel over gesproken. Toen hij overleed 13 jaar geleden heb ik gezegd verder te gaan waar hij was gebleven. Ook heeft John Lester, een dierbare vriend een grote rol gespeeld in mijn leven. De liefde die deze man uitstraalt heeft me zeer geraakt.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door middel van mijn 'zijn' tracht ik die sfeer van harmonie neer te zetten, verbinding te maken met de ander , en net dat ietsje meer te brengen dan het 'oppervlakkige'. Ik hoop in mijn toekomstige werk echt mezelf neer te kunnen zetten en datgene te gaan doen waar mijn hart van gaat zingen en daardoor ook de ander te raken en te inspireren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees wie je bent in je diepste zijn en geef je levenservaring door!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • ik ga ook eens beter kijken dan...

  Jan
 • Hoi Miranda..

  Heb ik je verhaal over het hoofd gezien of heb je het nog niet gemaild?

  Warme groet,
  Jan
 • Ha Miranda,

  Dank voor je lieve aanmoediging op mijn Blog. Volgens mij zit jij in dezelfde fase als ik: ook datgene doen waarvoor je hier gekomen bent.

  Er valt een hoop te ontdekken. Spannend en leuk.

  Je lijkt mij een fijn mens!

  Hartelijke groet,

  Thally
 • Dat zullen we zeker hebben (dat plezier) Ik heb namelijk een vrolijke compagnon..haha...allebei zijn we erg vrolijke en positief ingestelde mensen zonder oordeel...heerlijk.

  Jan
 • Hoi Miranda,

  Het is inderdaad altijd een uitdaging om iets neer te zetten. Blijf www.zelfzijn.nl volgen zodat we in een later stadium eens een keer een afspraak kunnen maken. We hebben nu even heel veel te doen.

  Warme groet en een heel fijn weekend,

  Jan
This reply was deleted.