Gender

Female


Location

Apeldoorn, Gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Spiertesten, coachen, helen, delen van mijn kennis over zelfheling, MIR-Methode.


Wat is je website?

http://www.mirmethode.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

In al mijn doen en laten me bewust zijn dat ik meer dan alleen mens ben. Dat er vele zaken zijn die me beroeren, inzicht geven, nieuwe inzichten bezorgen, zonder dat ze zichtbaar zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Sinds 2009 'wakker' gemaakt door een paragnoste. Sindsdien struikelend mijn weg gezocht als allergie-therapeut en in eigen praktijk een methode ontwikkeld die iedereen zelf thuis kan doen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Pendelen tussen praktisch werken in de stof en tussendoor inzichten binnen krijgen, spiertesten, met name in de vroege ochtend.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zelfheling ligt in onze eigen handen, MIR voor iedereen!


Mireille Mettes posted a video
De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode die is ontwikkeld door Mireille Mettes in 2009. In deze video legt ze kort uit hoe het werkt. Voor een uitgebreide i...
Apr 29
Mireille Mettes replied to Marcel van Stigt's discussion Verslag netwerkbijeenkomst 28 mei 2013: een kwestie van vertrouwen in Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Beste Marcel, dankjewel voor je verslag. Ik kijk uit naar de volgende netwerkbijeenkomst en hoop dat ik daaraan kan deelnemen. Wat moet dat heerlijk zijn om met zoveel gelijkgestemden bij elkaar te kunnen zijn!"
Jul 3, 2013
Mireille Mettes posted blog posts
Jun 4, 2013

Groepen