Gender

Male


Location

Ede, Gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

- Coaching op het gebied van marketing en strategie vragen (Doet onze organisatie - nog - de goede dingen? Hoe kunnen we qua product of doelgroepen aansluiten bij veranderende omstandigheden/ trends?) - Inzicht bieden in de psychologie van de klant (kruip in de huid van .. ) - Helpen uit gebaande denkpatronen te treden / andere oplossingsrichtingen voor vragen verkennen (middels in workshops toe te passen brainstormtechnieken)


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Open staan voor 'zachte zaken', zoals intuïtie. En dit ook een prominente plaats geven bij het bepalen van hetgeen iemand/ een organisatie doet (welke producten/ diensten biedt men aan, welke doelen stelt men zichzelf?). Verder: de 3 R'en: reflectie, reflectie, reflectie. Weerstand bieden tegen de hectiek en de verleiding beslissingen te nemen vanuit gehaastheid. Eerst stilstaan bij de kern van een situatie, nagaan wat de dieperliggende issues zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Jarenlange ervaring met advieswerk (marktonderzoek, marketing, gedragsbeïnvloeding) heeft me geleerd dat veel organisaties zijn afgedreven van hun oorspronkelijke kern. Men is geneigd snel een oppervlakkige probleemdefinitie op te stellen en hier 'als een dolle' mee aan de slag te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat investering in het begin van het project (verkennen probleem, relatie met passie/ doelen organisatie) en de kwaliteit sterk verbeterd, en zich later in tijdbesparing terugbetaald (versnelling door vertraging).


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Persoonlijk: regelmatig rust inbouw voor reflectie en 'voelen' hoe het gaat/ wat er speelt. Goed 'in tune' blijven met mijn intuïtie. Richting klanten: veel aandacht besteden aan het zichtbaar maken wat de passies van een organisatie zijn en proberen strategie/ beleid hieraan te koppelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Versnelling door vertraging/ bezint eert ge begint.


Niels Götz left a comment for Niels Götz
"Hoi Niek,

Lijkt me een goed plan. Ik moet even kijken wanneer dat schikt. Ik zie dat je in Dieren woont, dat komt mooi uit: mijn schoonouders wonen daar ook, dat kan dus mooi een keer gecombineerd worden. Zelf ben je natuurlijk ook welkom bij mij…"
Sep 19, 2008
Niels Götz left a comment for Hanneke van Gent
"Hallo Hanneke,

Ik zag je oproep voor creatieve meedenkers. Ik ben van huis uit psycholoog, ben marktonderzoeker en adviseur marketingstrategie. Heb recent een opleiding bij het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken gevolgd en ben daarmee in…"
Sep 15, 2008

Groepen