Gender

Female


Location

Zutphen


Birthday:

July 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talent is het vermogen om in zeer korte tijd te analyseren welke energetische oorzaak ten grondslag ligt aan problemen zoals die in een bedrijf ervaren worden. Door mijn jarenlange ervaring met Feng Shui, weet ik als geen ander hoe problemen in een gebouw van invloed kunnen zijn op de werkprocessen. En daarmee op de gezondheid en vitaliteit van het bedrijf. Met vaak simpele adviezen kan ik je helpen deze problemen te benoemen en op te lossen.


Wat is je website?

http://www.ninaelshoffengshui.nl


extra website

http://www.fengshuiacademie.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven = Spiritualiteit! Spiritualiteit is voor mij zo gewoon als ademen. Het maakt een integraal onderdeel uit alle facetten van mijn leven en kan me dan ook mijn leven, of mijn kijk op het leven, niet meer voorstellen zonder daarbij spiritualiteit te betrekken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind was ik al van het besef doordrongen dat leven gelijk staat aan spiritualiteit en omgekeerd. Mijn gevoeligheid voor het waarnemen van subtiele energieën in de omgeving heeft daar een grote rol in gespeeld.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn bedrijf is er op gericht anderen kennis te laten maken met Feng Shui. Dit is een oude filosofie uit China die handvatten aanreikt om begrip, inzicht en bewustzijn te ontwikkelen ten aanzien van de relatie die er bestaat tussen de mens en zijn omgeving.


Mijn advies/quote aan anderen:

JIJ maakt het verschil!


Nina Elshof published events
Apr 29
Nina Elshof posted a video
Nina Elshof weet alles van Feng Shui af en verzorgt hiervoor ook workshops. In deze aflevering gaan we iets dieper op Nina zelf in. Hoe is ze er eigenlijk to...
Apr 29
Nina Elshof posted blog posts
Nov 4, 2014
Nina Elshof posted blog posts
Oct 17, 2014
Nina Elshof posted a blog post
Door Nina Elshof“Toch zijn we door onze onbewuste natuur op niet te verklaren wijze verbonden met onze psychische en fysieke omgeving.”Carl G. JungUit: De mens en zijn symbolenInleidingAls kind was ik verzot op het tekenen van huizen, met en zonder…
May 19, 2014
Nina Elshof posted a blog post
Zondag 5 januari j.l. heb ik voor een enthousiaste groep mensen een tipje van de Feng Shui sluier mogen oplichten tijdens de Open Dag van Centrum Djoj in Rotterdam. Maar omdat een dergelijke bijeenkomst altijd te kort is, heb ik een introductie…
Jan 20, 2014
Nina Elshof left a comment for Jacqueline de Theije
"Ha Jacqueline, 
De wereld is klein... fijn dat we elkaar ook hier weten te vinden! groetjes, Nina"
Oct 28, 2012
Nina Elshof left a comment for mariëtte verlaan
"Lieve Mariëtte, Eerlijk gezegd ben ik niet actief op SevaCircle. Ik concentreer me meer en meer op Twitter en LinkedIn. Je kunt niet alles nietwaar. Daarnaast is het bere, beredruk met mijn werk. Sinds de erkenning van mijn Feng Shui opleiding is er…"
Nov 25, 2011
Nina Elshof left a comment for Samantha
"Dag Samantha, dank voor de uitnodiging. Fijne dag en hartelijke groet, Nina Elshof"
Oct 10, 2011
Nina Elshof left a comment for mariëtte verlaan
"Jaha, ontmoeten kan inderdaad overal! Fijn dat we nu 'officieel' vriendinnen zijn. :-))
Veel liefs, Nina"
Oct 9, 2011
Nina Elshof left a comment for Rob van Tilburg
"Dag Rob, ja, goed plan. Bij dezen. groetjes, Nina"
Aug 24, 2011

Groepen