Gender

Male


Location

Oisterwijk, Noord-Brabant


Birthday:

February 16


Age:

51


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

* Ruime ervaring (15 jaar) in consumentenmarketing, interactieve / dialogue / direct marketing, zowel online als offline, in diverse functies variërend van project manager tot director. * Persoonlijkheidskenmerken: analytisch, creatief, probleemoplossend, ondernemend, resultaatgericht, pragmatisch, hands on, flexibel, gedreven, betrokken bij mens en organisatie, direct, open en eerlijk.


Wat is je website?

https://www.robvantilburg.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor de eenheid die wij zijn. Bezig zijn met spiritualiteit is voor mij een persoonlijke innerlijke ontdekkingsreis. (Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik voor? Waarvoor ben ik hier? Wat is mijn doel? En hoe ga ik daar komen?) Het helpt me bewuster te leven en heeft mijn leven verrijkt.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn proces begon met een spirituele ervaring begin 2008. Ik ben -zeg maar-wakker geschud. Daarna ben ik veel boeken en tijdschriften over spiritualiteit gaan lezen en gestart met een cursus 'Master Healer' bij Oneness/Jean Freer (www.jeanfreer.nl) in Kerkrade. Ik volg daar momenteel (tot eind mei 2009) het tweede en tevens laatste deel van deze cursus. Wat ik vooral geleerd heb is te luisteren naar mijn gevoel. Voor mezelf te denken onafhankelijk van anderen. Een afwijkende mening van een ander te kunnen accepteren zonder me aangevallen te voelen. Ook kan ik nu meer van mezelf laten zien, zoals ik echt ben. Ik ben opener naar anderen toe. Durf me kwetsbaar op te stellen. Heb oprechte interesse voor wat de ander bezig houdt en wat ik voor hem/haar daarin kan betekenen. Ik heb innerlijke rust gevonden en geniet meer van het leven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit toepassen in je werk betekent voor mij ook zakelijk jezelf zijn. Ergens voor staan en respect hebben voor en oprecht luisteren naar de mensen waarmee en waarvoor je mag werken, zonder te oordelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Life is a party and you're invited!


Rob van Tilburg left a comment for Femke Stalpers
"Hi Femke,
Ik doe eigenlijk niets op het SON. Gebruik mn Facebook, LinkedIn en Twitter. Maar goed, zo weten we elkaar in ieder geval te vinden. Leuk dat je er afgelopen dinsdag bij was. Nieuw bloed is altijd goed!!!
Zie je graag een keer bij het Huis…"
Feb 9, 2012
Rob van Tilburg posted a discussion
Woensdag 21 september a.s. start een nieuw initiatief op het gebied van zingeving en werk in Moergestel (Noord-Brabant), toepasselijk Zingeving werkt geheten. ‘Ik ben er klaar mee – Ontsnap uit het keurslijf’ is de titel van het eerste avondseminar…
Sep 8, 2011
Rob van Tilburg left a comment for Herman de Roos
"Dag Herman,
 
Ben zelf ook niet heel actief op SON, maar zag je staan, dus dacht waarom niet ook hier een link leggen. Ik hoor vanzelf van je.
 
Hartelijke groet, Rob"
Aug 18, 2011
Rob van Tilburg left a comment for evert van de ven
"Dag Evert,
 
Welkom bij het Spiritueel Ondernemers Netwerk!
 
Tot morgenavond! 
 
Hartelijke groet, Rob"
Jun 27, 2011
Rob van Tilburg posted a discussion
Mindful Coachen heeft zijn basis in mindfulness: een training van open, vriendelijke en niet oordelende aandacht in dit moment, nu. Mindful Coachen gaat nog een stap verder. In de opleiding Mindful Coachen leer je de wortels van mindfulness kennen,…
Jun 21, 2011
Rob van Tilburg posted a discussion
Wie kent niet het stille verlangen meer zichzelf te zijn? In ‘Op zoek naar jezelf? Basisboek mindfulness’ biedt Dorle Lommatzsch praktische ondersteuning bij deze zoektocht. Mindfulness is het ontwikkelen van open, milde en niet oordelende aandacht…
Jun 10, 2011
Rob van Tilburg left a comment for Margriet Verhulst
"Dag Margriet,
 
Ik weet van die spirituele beurs in Den Bosch, maar ben niet zo van dat soort beurzen. Te onrustig.
 
Hartelijke groet, Rob"
Mar 31, 2011