Gender

Male


Location

Cuijk, Noord-Brabant


Birthday:

January 6


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talent is geld en overvloed. In de spirituele wereld is er een hele vervormde kijk op geld ontstaan. Veel spirituele mensen wijzen ten onrechte geld af en vragen om die reden geen of te weinig voor hun diensten. Ze zien alleen het misbruik, maar niet hun eigen trauma’s op de energie achter geld. Geld is neutraal. Het is de gebruiker, die er iets goeds of slechts mee doet. Ze geloven in een wereld zonder geld of dat er in 5D of op de nieuwe Aarde geen geld zal zijn. Niets is minder waar! Geld is energie. Als het spirituele gezegde "zo boven, zo beneden" geldt, dan geldt ook het omgekeerde "zo beneden, zo boven". Als er beneden geld is, dan is er boven ook geld. Beneden is een exact kopie van boven, alleen door de vervorming is alles anders. "Alles is verbonden" is eveneens een spiritueel gezegde. Hoe? Via trilling en frequentie. Chris, Christa, Christian, Christiaan, Christy en Chrissie zijn allemaal verbonden met elkaar. De Engelse naam voor geld is money. Een ander woord voor eenheid, Bron, God (monadisch bewustzijn) is monade. M-O-N is de verbinding. Geld is verbonden met de monade, met God. Wil je overvloed ervaren in je leven, dan is alleen positief denken niet voldoende. Ook overvloed voelen is belangrijk. Dat is de Wet van Aantrekkingskracht. In mijn artikelen leer ik je mijn kijk op geld. In mijn workshops leer ik je ook het gevoel te ontwikkelen en reik ik je (meditatie)oefeningen aan om je overvloedsbewustzijn, goudenbewustzijn en Godsbewustzijn weer te gaan belichamen. Overvloed is immers een staat van zijn. Op die manier heb jezelf weer toegang tot je eigen financiële stroom en ben je in staat om op eigen kracht voldoende inkomen te genereren voor hetgeen je nodig hebt en wilt doen. Om die reden ben je letterlijk geen belasting meer voor het systeem. “Abundance is not something we acquire, it is something we tune into” (dr. Wayne Dyer)


Wat is je website?

http://www.5D-geld.nl


extra website

http://www.scheersbelastingadvies.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Niets, het gaat voor mij om bewustwording. Bewustwording betekent voor mij de spirituele leringen en universele wetten toepassen. Als je vindt dat iedereen een vrije wil heeft, dan kun je niet verlangen dat iedereen moet delen. Dat staat haaks op elkaar. Een prachtig voorbeeld hiervan dat door veel spirituele mensen gezien wordt als hoe het zou moeten zijn, maar elke spirituele lering schendt, is het idee van een onvoorwaardelijk basisinkomen. Als je vindt dat het belangrijk is dat iemand in zijn/haar kracht staat en in balans dient te zijn, dan kun je hem/haar niet constant financieel (moeten) ondersteunen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb altijd al interesse gehad in geld; niet om geld te verzamelen, maar om een gezonde financiële stroming te hebben, simpelweg genoeg hebben om alles te bekostigen wat ik/mijn ziel in dit leven wenst te doen/ervaren. Mijn definitie van overvloed is: mijn inkomsten zijn gelijk aan alle uitgaven + € 1. Door mijn werk als belastingadviseur heb ik geleerd om wetten toe te passen en is mijn kennis op geld toegenomen. Als belastingadviseur help ik mensen meer geld over te houden. Door het volgen van veel spirituele workshops en het geleerde te gaan toepassen op geld is mijn kijk op en gevoel bij geld enorm verdiept. Een stukje daarvan heb ik verwoord bij de vraag 'met welke talenten wil je anderen van dienst zijn'. Aanvullend heb ik veel reizen gemaakt naar plaatsen, die vanuit mijn gevoel verbonden zijn met geld. Wat is een favoriete verblijfplaats van de rijken op de Aarde? Monaco!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Met spiritualiteit niets, maar met bewustwording wel. Ik maak mensen inzichtelijk hoe ze in balans kunnen komen met geld. Als belastingadviseur is dat mensen helpen fiscaal/financieel de meest gunstige positie te kiezen, alsmede via financiële planningen bewust te worden van hun inkomsten en uitgaven; in mijn workshops help ik mensen hun eigen overvloedsbewustzijn weer te vinden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Verbonden met mijn eigen Bron ben ik overvloed en leef ik in vertrouwen en overgave. Alles wat ik nodig heb, is aanwezig en beschikbaar.