Gender

Female


Location

Silvolde


Birthday:

November 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik geef trainingen, lezingen en workshops over de levenskunst, hoe je zelf een levenskunstenaar kan worden. Ik wil mensen wijzen op het geluk in henzelf. Ook spreek ik over de dood en teken ik datgene dat zich in de mensen bevind, zielen/engelen.


Wat is je website?

https://www.nooittelaatomgelukkigtezijn.nl


extra website

https://www.aftercare.world


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

In contact staan met datgene dat maakt dat je leeft en hier gekomen bent. Het zijn en verspreiden van licht onder de mensen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Rond mijn twintigste levensjaar heb ik ervaren dat je ook bestaat als het lichaam niet (meer) werkt. Je bent, was en zal altijd zijn. Dat inzicht heeft mijn leven verandert. Sindsdien deel ik mijn verhaal en hoop ik daarmee de angst voor de dood bij mensen te verminderen. Ook maakte mijn ervaring dat ik graag rondom sterven en dood aanwezig was wat heeft geleid tot de oprichting van Nunazorg en Aftercare.World. Organisaties die zich inzetten voor goede persoonlijke nazorg op maat aan nabestaanden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik deel mijn kennis en teken nog steeds graag engelen. Met "nooit te laat om gelukkig te zijn.nl" wil ik mensen wijzen op het geluk dat in henzelf bevindt. Op deze wijze wil ik bijdragen aan het geluk in mensen zodat het lijden vermindert en daarmee een gelukkigere wereld ontstaat. In het boekje: "Een landschap van boerenkool met worst" heb ik omschreven welke stappen je kan zetten om een levenskunstenaar te worden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Ja kan alles zijn wie je maar wil zijn en doen wat je wil doen. Je bent onbegrensd!


Wendy van der Kooij and Mirjam Schouten BASc. are now friends
May 21, 2021
Wendy van der Kooij posted a blog post
Ken je iemand die wel een engel (als unieke krijttekening) kan gebruiken?Wat extra licht of troost? Stuur dan een mailtje naar info@wendyvanderkooij.nl.Ik geef er elke week 1 gratis weg.Kijk voor meer informatie op:…
Oct 12, 2020
Wendy van der Kooij and Patrick Scheers are now friends
Oct 12, 2020
Wendy van der Kooij is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Oct 5, 2020